Nacomi Rich&Comfy Regeneration reinigend gezichtsreinigingsschuim Avocado 150 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

Ontdek een reinigingsritueel dat uw huid niet alleen reinigt, ale ook diep verzorgt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Nacomi Rich&Comfy Regeneration reinigend gezichtsreinigingsschuim Avocado 150 ml

Dompel jezelf onder in een verjongende reinigingservaring dankzij het delicate schuim dat voor je huid is gecreëerd, verwijdert onzuiverheden en laat deze niet alleen schoon, maar ook gevoed en intens gehydrateerd achter, dankzij de rijkdom aan avocado-extract. Het schuim verwijdert niet alleen effectief onzuiverheden en overtollig talg, ale voedt en regenereert ook de huid. Avocado-extract, het belangrijkste ingrediënt, dringt diep door en versterkt de natuurlijke beschermende barrière van de huid. Het resultaat is dat elk gebruik van het schuim uw huid intens hydrateert, waardoor deze zacht, elastisch en zichtbaar gevoed wordt. Bovendien maakt het schuim de huid stralend, verlicht deze en herstelt haar gezonde uitstraling. Geniet van een frisse, stralende en volledig gerevitaliseerde huid met behulp van de voordelen van gezichtsreinigingsschuim.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer het schuim grondig in de huid van uw gezicht, lippen en oogleden en spoel vervolgens af met water. Je kunt het alleen gebruiken of als tweede reinigingsfase, na het verwijderen van make-up. Je kunt het product op zowel de vochtige als de droge huid gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , Cocamidopropyl Betaïne, Laurylglucoside, Glycerine, Sorbitan Oleaat Decylglucoside Crosspolymeer, Persea Gratissima Fruitextract, Acacia Concinna Fruitextract, Balanites Aegyptiaca Fruitextract, Gypsophila Paniculata Wortelextract, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Parfum, Sorbinezuur, Citroenzuur, Dehydroazijnzuur, Kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumhydroxide, benzylalcohol, amylcinnamal. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115987
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539725599

Nacomi Rich&Comfy...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies