Nacomi Diepe hydration Serum 30 Coconut

€ 7,20
Inclusief belasting

Ontdek intense en revitaliserende hydratatie met serum

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nacomi Diepe hydration Serum 30 Coconut

Ontdek intense en revitaliserende hydratatie met kokosgezichtsserum. Dit serum bevat maar liefst 10% kokoswater en geeft je huid een langdurige ego , waardoor deze urenlang fris en stralend blijft. De unieke formule van het serum is verrijkt met OptimHyal™ en hyaluronzuur, die rimpels effectief verminderen en tegelijkertijd het niveau van hydratatie en elasticiteit van de huid verbeteren. Hyaluronzuur, bekend om zijn hydraterende en verjongende eigenschappen, helpt de jeugdige uitstraling van de huid te behouden door deze te beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren. Bovendien stimuleren rode ginseng-glycoproteïnen de regeneratie van de epidermis, waardoor de huid er gladder, steviger en gerevitaliseerd uitziet. Dankzij de lichte en snel absorberende consistentie vormt het serum een perfecte aanvulling op de dagelijkse gezichtsverzorging, waardoor de huid fris, stralend en vol vitaliteit blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan op uw gezicht en laat het een nacht staan of gebruik het als basis voor andere verzorgingsbehandelingen. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

water , Vegesome Moist 24 TM, hialuronic , red ginseng-glycoproteïnen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115988

Specifieke referenties

ean13
5902539725513

Nacomi Diepe hydration...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies