Nacomi Rich recovery Midnight gezichtswasgel 140 ml

€ 5,80
Inclusief belasting

Voeg deze stap toe aan je dagelijkse routine en word wakker met een frisse, stralende huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Nacomi Rich recovery Midnight gezichtswasgel 140 ml

Dompel jezelf onder in een verzorgingsritueel dat je huid niet alleen reinigt, ale ook hydrateert en regenereert. Rich Recovery gezichtswasgel is een belangrijke stap in de dagelijkse verzorging die ervoor zorgt dat uw huid haar stralende glans en zachtheid terugkrijgt. Als je huid na het wassen droog, geïrriteerd en gespannen is, wordt deze milde gezichtswasgel je bondgenoot. Dankzij delicate reinigende ingrediënten verwijdert het effectief onzuiverheden, overtollig talg en resten van make-up, waardoor de huid fris en gereinigd blijft. De gelformule combineert effectieve reiniging met intense hydratatie. Glycerine en betaïne hydrateren de huid diep, waardoor het gevoel van droogheid wordt geëlimineerd en vochtverlies wordt voorkomen. Sorbitol handhaaft het optimale hydratatieniveau en gaat de tekenen van vermoeidheid en huidveroudering tegen. Panthenol verzacht irritaties, roodheid en regenereert de huid, waardoor deze wordt beschermd tegen schadelijke externe factoren. De gezichtsreinigingsgel bereidt de huid niet alleen voor op verdere verzorgingsfasen, maar zorgt er ook voor dat u optimaal kunt profiteren van de voordelen van daaropvolgende cosmetica. Open de deur naar nachtelijke regeneratie met deze unieke formule. Voeg deze stap toe aan je dagelijkse routine en word wakker met een frisse, stralende huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel 1 tot 2 keer per dag aan op een vochtige huid. Masseer tot schuim ontstaat, vermijd het gebied rond de ogen. Grondig spoelen.

SAMENSTELLING

Aqua , laurylglucoside, natriumcocoylisethionaat, glycerine, sorbitol, betaïne, panthenol, cocamidopropylbetaïne, kaliumpalmitoyl gehydrolyseerd tarwe-eiwit, lecithine, inuline, cellulose, fructose, glucose, ascorbylpalmitaat, tocoferol, coco-glucoside, gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, parfum, cellulosegom, xanthaangom, citroenzuur, glycerylstearaat, glyceryloleaat, glycoldistearaat, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumhydroxide, 2-fenoxyethanol, limoneen, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115990
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902539725568

Nacomi Rich recovery...

€ 5,80
group_work Toestemming voor cookies