AA AGE TECHNOLOGY 5REPAIR 50+ Active Lifting Liftende en verhelderende dagcrème 50 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

Het biedt spectaculaire verjongende effecten, zoals liftende en rimpelvermindering

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA AGE TECHNOLOGY 5REPAIR 50+ Active Lifting Liftende en verhelderende dagcrème 50 ml

LIFTING AND ILLUMINATING dagcrème is een product dat spectaculaire verjongende effecten biedt, zoals liftende en rimpelvermindering, zichtbare versteviging, ovale gezichtsmodellering en intense hydratatie. Dankzij het ROSE GLOW complex, op basis van rozenolie en verfraaiende pigmenten, krijgt de huid een stralende, jeugdige glans terug. De hypoallergene formule, klinisch getest bij mensen met huidallergieën, garandeert het hoogste niveau van veiligheid en effectiviteit, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Actie van actieve ingrediënten:

-ROSE GLOW COMPLEX: de revitaliserende eigenschappen van rozenolie en verhelderende pigmenten herstellen de jeugdige, gezonde glans van de huid.

-NEO-LIFT PEPTIDE: een uitzonderlijk effectief lipopeptide dat zowel gezichtsrimpels als statische rimpels ontspant en verzacht, het gezicht ovaal modelleert en een liftend effect geeft.

-Teunisbloemolie: gewaardeerd om zijn hoge gehalte aan essentiële vetzuren, maakt de huid elastisch, verfrist de teint en herstelt het gezonde uiterlijk.

- L-ARGININA : een aminozuur dat doordringt tot in de diepere lagen van de huid en werkt als een bevochtigingsmiddel, waardoor het hydratatieniveau toeneemt.

Het product is dermatologisch getest op mensen met allergische huidziekten. Met een hypoallergene geursamenstelling. pH-neutraal voor de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke avond aan op de gereinigde gezichtshuid (vermijd het gebied rond de ogen), en vergeet de nek en het decolleté niet.

SAMENSTELLING

Aqua , dicaprylylcarbonaat, pentyleenglycol, myristylmyristaat, glycerylstearaatcitraat, dibutyladipaat, cetearylalcohol, isohexadecaan, isodecylneopentanoaat, glycerine, glycerylstearaat, dimethicon, hydroxyacetofenon, ammoniumacryloyldimethyltauraat/VP-copolymeer, Rosa Canina fruitolie, allantoïne, disodium Fosfaat, glycerylbehenaat, kaliumcetylfosfaat, Panthenol , arginine, gehydrogeneerde palmolie, Oenothera Biennis-olie, Calendula Officinalis-bloemextract, tocoferylacetaat, tocoferol, butyleenglycol, sorbitanlauraat, hydroxyethylcellulose, acetyldipeptide-1 cetylester, natriumpolyacrylaat, ethylhexyl Stearaat, Diethylhexyl Syringylidenemalonaat, Capryl/Caprinetriglyceride, Trideceth-6, Silica, Mica, Alumina, Synthetisch Fluorflogopiet, Tinoxide, Ethylhexyl Triazon, Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Parfum, CI 77491, CI 77891. Volledig, het huidige INCI-assortiment staat hier altijd op de verpakking

116069
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116080994

AA AGE TECHNOLOGY 5REPAIR...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies