L'biotica PGA Hydro Fusion Hydrogel ooglapjes met collageen 2 stuks

€ 3,40
Inclusief belasting

Dankzij deze vlokken wordt de huid rond de ogen glad, gevoed en stralend, waardoor een jonge en stralende uitstraling behouden blijft.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

L'biotica PGA Hydro Fusion Hydrogel ooglapjes met collageen 2 stuks

Hydrogel-oogpleisters uit de PGA Hydro Fusion-lijn zijn een revolutionair product dat wordt gekenmerkt door een geavanceerde hydroformule die SynerPGAHydroPower+® polyglutaminezuur, collageen, suikercomplex en Microbiom Dermoprotect cplx bevat. Deze krachtige combinatie van actieve ingrediënten werkt intensief op de huid rond de ogen, maakt deze onmiddellijk glad en vermindert de zichtbaarheid van rimpels. Polyglutaminezuur, het hoofdbestanddeel van de formule, is een door dermatologen gewaardeerd polypeptide dat de huid in de diepere lagen hydrateert en zorgt voor langdurige hydratatie, versteviging en gladheid. De toevoeging van collageen ondersteunt de elasticiteit van de huid, verbetert de structuur en vermindert de tekenen van veroudering. Het suikercomplex werkt als een natuurlijke bevochtiger en trekt water in de huid aan en houdt het vast, waardoor de huid intens gehydrateerd en gevoed blijft. Microbiome Dermoprotect cplx handhaaft het natuurlijke evenwicht van de microflora van de huid en beschermt deze tegen de schadelijke effecten van externe factoren. Na het eerste gebruik van de pads krijgt de huid het GLOW SKIN-effect: een gezond, stralend uiterlijk. Hun formule remt bovendien de productie van melanine, wat de huidtint verheldert en egaliseert. Bovendien handhaaft het de juiste pH-waarde van de huid en ondersteunt het de natuurlijke beschermende functies ervan. Dankzij deze vlokken wordt de huid rond de ogen glad, gevoed en stralend, waardoor een jonge en stralende uitstraling behouden blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Haal de vlokken voorzichtig uit het zakje. Aanbrengen op de gereinigde huid onder de ogen - de gelzijde van de pads moet de huid raken. Trek het buitenste beschermende materiaal voorzichtig los, beginnend vanaf de onderkant. Strijk de bloemblaadjes glad. Laat het 15 minuten intrekken, verwijder dan de pads en dep de resterende essence in de huid. Om de meest bevredigende resultaten te bereiken, moeten op zijn minst de vlokken worden gebruikt 1 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, methylpropaandiol, natriumhyaluronaat, 1,2-hexaandiol, propyleenglycol, capryl-/caprinezuurtriglyceride, gehydrogeneerde lecithine, ubiquinon, polyglutaminezuur, butyleenglycol, Copper -1, ethylhexylglycerine, oplosbaar collageen, mannose, natriumlactaat, Nelumbo Nucifera-bloem Extract, Lactobacillus Ferment, Natrium PCA, Allantoïne, Betaïne, Trehalose, Panthenol , Dikaliumglycyrrhizaat, Chondrus Crispus Extract, Ceratonia Siliqua Gum, Glucomannan, Dikaliumfosfaat, Kaliumchloride, Natriumcitraat, Calcium , Glucose, Olea Europaea Fruitolie, Macadamia Ternifolia Zaadolie, PEG-60 gehydrogeneerde ricinusolie, carbomeer, xanthaangom, tromethamine, hydroxyacetofenon, fenoxyethanol, dinatriumedta, glycerylpolyacrylaat, glycerylacrylaat/acrylzuurcopolymeer, PVM/MA-copolymeer, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116053

Specifieke referenties

ean13
5900116092522

L'biotica PGA Hydro Fusion...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies