AA Aloes Pink Serum - gezichtsbooster met hyaluronzuur 30 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Serum met hyaluronzuur bevat een uniek roze aloë-extract

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

AA Aloes Pink Serum - gezichtsbooster met hyaluronzuur 30 ml

Gezichtsserum met hyaluronzuur bevat een uniek roze aloë-extract, dat wordt gekenmerkt door een verhoogd gehalte aan aminozuren die de mechanismen van hydratatie en reconstructie van de hydrolipidenbarrière van de opperhuid initiëren. Hierdoor biedt het comfort vanaf de eerste minuut en intense hydratatie gedurende 72 uur. Superhydraterend en regenererend roze aloë-extract, versterkt met het verzachtende effect van hyaluronzuur en de verhelderende eigenschappen van vitamine C, ingesloten in de vorm van AA ALOES PINK SERUM-BOOSTER, is een effectieve manier voor elke dag een gehydrateerde en stralende huid!

Effecten op de huid:

-Intensieve hydratatie

- Verlichte en egale huidskleur

-Verzachtte fijne rimpels

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum iedere ochtend en/of avond aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, pentyleenglycol, glycereth-7 caprylaat/capraat, polyglyceryl-4 capraat, hydroxyacetofenon, xylitylglucoside, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , melkzuur, citroenzuur, amandelzuur, Aloe Vera verabladextract, anhydroxylitol, xylitol, Panthenol , Hyaluronic Acid , allantoïne, cyanocobalamine, carbomeer, arginine, tetranatriumglutamaatdiacetaat, natriumbenzotriazolylbutylfenolsulfonaat, buteth-3, tributylcitraat, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116065

Specifieke referenties

ean13
5900116088860

AA Aloes Pink Serum -...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies