Eveline Super Lifting 4D Serum gezichtsconcentraat verheldert verkleuringen 15% Complex 30 ml

€ 6,20
Inclusief belasting

Geeft een onmiddellijk liftend effect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Eveline Super Lifting 4D Serum gezichtsconcentraat verheldert verkleuringen 15% Complex 30 ml

Het innovatieve antirimpelprogramma, speciaal ontworpen voor de rijpere huid, is gebaseerd op de revolutionaire Modern Lift 4D™-technologie. Het werkt op basis van een geavanceerde matrix die de huid ondersteunt, wat zich vertaalt in een spectaculaire hydratatie en voeding. Het serum is zeer effectief in de strijd tegen ongewenste pigmentatie en rimpels, waardoor de huid een egale kleur en jeugdige glans krijgt. De formule is verrijkt met geselecteerde actieve ingrediënten: 15% vitamine C-complex en niacinamide, die effectief omgaan met aardse kleuren en tekenen van vermoeidheid. Dankzij hen ziet de huid er gezond uit, is zichtbaar verjongd en worden roodheid en verkleuringen minder zichtbaar.

De voordelen van het gebruik van dit serum zijn:

- Zorgt voor een onmiddellijk liftend effect.

-Huidversteviging en uitzonderlijk gladde textuur.

-Vermindering van de zichtbaarheid van rimpels.

-Intensieve hydratatie van de huid.

- Herstelt de stralende glans van de huid.

-Effecten zichtbaar na de eerste toepassing.

-Innovatieve huidverzorging dankzij geavanceerde actieve ingrediënten.

-Veganistische formule.

Regelmatig gebruik van dit serum kan aanzienlijke voordelen bieden voor de rijpere huid, waardoor deze een gezonde en jeugdige uitstraling behoudt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 2-3 druppels van het product aan op de huid van het hele gezicht en gebruik vervolgens een crème - bij voorkeur met een rijke consistentie. Gebruik elke ochtend en/of avond.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, glycerine, niacinamide, polysorbaat 20, natriumhyaluronaat, ascorbylglucoside, natrium PCA, Hyaluronic Acid , Centella Asiatica bladextract, betaïne, PCA, serine, alanine, lysine HCl, threonine, arginine, proline, pullulan, Fenoxyethanol, Hydroxyacetofenon, Ethylhexylglycerine, Natriumbenzoaat, Natriumlactaat, Glycine, Glutaminezuur, Citroenzuur, Parfum (Geur). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116181
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416066293

Eveline Super Lifting 4D...

€ 6,20
group_work Toestemming voor cookies