Pure Paw Paw multifunctionele Passion Fruit 25 g

€ 4,90
Inclusief belasting

ORIGINELE Australische zalf met veelzijdige toepassingen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Pure Paw Paw multifunctionele Passion Fruit 25 g

ORIGINELE Australische zalf met veelzijdige toepassingen, verrijkt met vitamine A en C, kalium en foliumzuur, allemaal omsloten door fantastische fruitsmaken! Deze zalf is niet alleen een unieke lippenbalsem. Het heeft hydraterende eigenschappen die een gunstig effect hebben op de zonverbrande, droge, gebarsten, pijnlijke of geïrriteerde huid. Dankzij de rijkdom aan papajafruit en bijenwas kan dit product voor alles worden gebruikt, van zweetuitslag en gebarsten tepels tot ernstige aandoeningen die verband houden met een droge huid. Alle producten laten de huid ademen en hydrateren deze tegelijkertijd, waardoor ze verzachtende eigenschappen hebben, irritaties helpen verzachten en de huid verfrissen. De zalf is ook geschikt voor baby's en kleine kinderen en helpt luieruitslag te verzachten. Dankzij de hoge concentratie vers papajafruit – maar liefst 39 mg/g in elke tube – geneest en herstelt dit product de huid effectief. Alle producten worden gemaakt in Australië en zijn dierproefvrij. Ze zijn perfect voor u, uw kind, een baby, een ego en zelfs uw huisdier!

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid zalf aan op het probleemgebied. Masseer de zalf zachtjes in de huid totdat deze is opgenomen. Herhaal dit proces indien nodig meerdere keren per dag.

*Houd er rekening mee dat de zalf kan worden gebruikt voor verschillende huidproblemen, zoals eczeem, zonnebrand, wonden of roodheid, dus pas de frequentie en het aantal toepassingen aan aan uw behoeften en huidconditie. Het wordt ook aanbevolen om vóór gebruik de instructies op de verpakking te lezen

SAMENSTELLING

Petrolatum, Carica Papaya -extract, Cera Alba, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, smaakstof. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116352
a lot

Specifieke referenties

ean13
9329401000336

Pure Paw Paw...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies