• Nieuw

Cosrx Balancium Comfort Cool Ceramide verzachtende gezichtsgelcrème 85 ml

€ 24,60
Inclusief belasting

Hydraterende crème met ceramiden is een perfecte oplossing voor de geïrriteerde en droge huid die intensieve hydratatie nodig heeft.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Cosrx Balancium Comfort Cool Ceramide verzachtende gezichtsgelcrème 85 ml

Hydraterende crème met ceramiden is een perfecte oplossing voor de geïrriteerde en droge huid die intense hydratatie en verzachtende verzorging nodig heeft. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en effecten van dit product:

Ingrediënten:

- Centella Asiatica-extract: versnelt het wondgenezingsproces, hydrateert de huid en heeft antioxiderende eigenschappen.

-Vitamine B3: Reguleert de werking van de talgklieren, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en versnelt de wondgenezing, wat irritaties helpt verzachten.

-Natriumhyaluronaat: bindt water sterk in de opperhuid en zorgt voor een intense hydratatie van de huid.

- Pantenol : Heeft verzachtende, regenererende en hydraterende eigenschappen, die ontstekingen helpen verlichten en de wondgenezing versnellen.

- Cassia Obtusifolia-zaadextract: heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen en ondersteunt huidregeneratieprocessen.

-Ceramiden: verminderen transepidermaal waterverlies en versterken de natuurlijke afweermechanismen van de huid.

Actie:

-Hydrateert: Dankzij de aanwezigheid van natriumhyaluronaat en ceramiden hydrateert de crème de huid diep, waardoor deze niet uitdroogt.

-Verzacht irritaties: Centella asiatica-extract en panthenol kalmeren de geïrriteerde huid en verminderen het gevoel van ongemak.

-Verzacht de huid: Ingrediënten zoals panthenol en Cassia Obtusifolia-zaadextract kalmeren de huid en zorgen voor verlichting en comfort.

De crème wordt speciaal aanbevolen voor mensen met een gevoelige, geïrriteerde en droge huid, omdat de delicate formule de huid kalmeert en zorgt voor intense hydratatie, waardoor het gezonde uiterlijk en comfort wordt hersteld.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 's avonds of 's ochtends onder make-up gelijkmatig aan op het gezicht als laatste stap in uw huidverzorgingsroutine.

SAMENSTELLING

Centella Asiatica Water , butyleenglycol, glycerine, Helianthus Annuus zaadolie, capryl/caprinezuurtriglyceride, cetearylalcohol, betaïne, 1,2-hexaandiol, gehydrogeneerde lecithine, cetearylolivaat, ceramide NP, sorbitanolivaat, Elaeis Guineensis-olie, sucrosedistearaat, Bijenwas, Cyclomethicon, Elaeis Guineensis Kernelolie, Ethylhexylglycerine, Hydroxyethylacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, Ethylhexaandiol, Dipropyleenglycol, Cassia Obtusifolia-zaadextract, Glycerylstearaat, Panthenol , Niacinamide, Parfum, Dimethicon/Vinyl Dimethicon Crosspoly mer, Natriumhyaluronaat, Xanthan Gom, Sorbitan Isostearaat, Polysorbaat 60, Asiaticoside, Aqua /Water, Aziatisch zuur, Madecassinezuur, Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116516
just a few left

Specifieke referenties

ean13
8809598454095

Cosrx Balancium Comfort...

€ 24,60
group_work Toestemming voor cookies