• Nieuw

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser Gezichtsreinigingsgel 150 ml

€ 11,99
Inclusief belasting

Gezichtsreinigingsgel met tea tree olie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser Gezichtsreinigingsgel 150 ml

Gezichtsreinigingsgel met tea tree olie is een delicaat product dat onzuiverheden en overtollig talg effectief verwijdert, waardoor de huid verfrist wordt zonder trekkerig aan te voelen. Dankzij de lage pH tast het de natuurlijke beschermende barrière van de huid niet aan. De gelformule bevat tea tree olie, bekend om zijn ontstekingsremmende, anti-acne en desinfecterende eigenschappen, en gistfermentatie-extract, dat de werking van de talgklieren reguleert. Het wordt aanbevolen voor alle huidtypes, vooral voor de problematische, droge en gevoelige huid.

Productingrediënten:

-Tea tree olie: heeft antibacteriële, ontstekingsremmende en adstringerende eigenschappen.

-Gistfermentatieproducten: hebben een antirimpel-, verhelderend, verzachtend en verzachtend effect op de huid.

-Lotusbloemextract: heeft een hydraterende, samentrekkende en antibacteriële werking en verbetert de microcirculatie in de huid.

-Allantoïne: hydrateert, regenereert, heeft antioxiderende eigenschappen, vermindert ontstekingen en versnelt het genezingsproces.

Productactie:

-Het heeft anti-acne en ontstekingsremmende eigenschappen.

-Reinigt de huid zachtjes zonder deze uit te drogen.

-Verwijdert resten van verzorgingsproducten en make-up.

-Reguleert de werking van de talgklieren.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel aan op uw hand, laat het zachtjes schuimen en masseer het vervolgens in de natte gezichtshuid. Spoel af met lauw water. Gebruik de cosmetica 's ochtends en 's avonds.

SAMENSTELLING

qua, Cocamidopropyl Betaïne, Natrium Lauroyl Methyl Isethionaat, Polysorbaat 20, Styrax Japonicus Tak/Fruit/Blad Extract, Butyleen Glycol, Saccharomyces Ferment, Cryptomeria Japonica Blad Extract, Nelumbo Nucifera Blad Extract, Pinus Palustris Blad Extract, Ulmus Davidiana Wortel Extract, Oenothera Biennis (Teunisbloem) bloemenextract, Pueraria Lobata wortelextract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) bladolie, allantoïne, caprylylglycol, ethylhexylglycerine, betaïne salicylaat, citroenzuur, ethylhexaandiol, 1,2-hexaandiol, trinatriumethyleendiaminedisuccinaat, natriumbenzoaat, Dinatrium-EDTA. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116950
just a few left

Specifieke referenties

ean13
8809416470511

COSRX Low pH Good Morning...

€ 11,99
group_work Toestemming voor cookies