Bielenda Advanced Therapy Progressieve vurige peeling , stimulerende therapie 0,4% 003 sterkte 30 ml

€ 11,60
Inclusief belasting

Het ondersteunt de celregeneratie, verbetert de huidtextuur en egaliseert de kleur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Bielenda Advanced Therapy Progressieve vurige peeling , stimulerende therapie 0,4% 003 sterkte 30 ml

Intensieve stimulerende peeling met een kracht van 0,4% die de huid diep reinigt en vernieuwt. De geavanceerde formule ondersteunt de celregeneratie, verbetert de huidtextuur en egaliseert de kleur. De peeling bevat actieve ingrediënten die de microcirculatie stimuleren, waardoor de huid een gezonde glans en een jonger uiterlijk krijgt. Perfect voor de reguliere verzorging om een gladde, stralende huid te verkrijgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Om de dag 's avonds een kleine hoeveelheid van het product aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Na de aangegeven tijd grondig afspoelen met water. 1 toepassing: laat het product gedurende 15 minuten op de huid zitten. 2e toepassing: laat het product maximaal een uur op de huid zitten. 3e toepassing: een nacht op de huid laten zitten. Laat tussen elke toepassing een pauze van ongeveer 1-2 dagen. Gebruik het na dit proces één keer per week en laat het preparaat een nacht op de huid zitten.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), natriumlactaat, propaandiol, lactobionzuur, Retinol , squalaan, cyanocobalamine, bèta-sitosterol, glycine sojaolie (sojaolie), squaleen, polysorbaat 20, polysorbaat 60, hydroxyethylcellulose, succinoglycan, cetearylalcohol, melkzuur, BHT, Dinatrium-EDTA, ascorbylpalmitaat, tocoferol, dinatriumfosfaat, natriumfosfaat, 1,2-hexaandiol, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine.

Op de verpakking staat altijd de volledige en actuele samenstelling vermeld.

116992
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169054700

Bielenda Advanced Therapy...

€ 11,60
group_work Toestemming voor cookies