• Nieuw
Eveline Niacinamid Therapy Gezichtscrème-ampul Vermindering van onvolkomenheden 50 ml

Eveline Niacinamid Therapy Gezichtscrème-ampul Vermindering van onvolkomenheden 50 ml

€ 3,90
Inclusief belasting
117562

De formule van de crème hydrateert, voedt en kalmeert de huid intensief en verlicht irritaties

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Eveline Niacinamid Therapy Gezichtscrème-ampul Vermindering van onvolkomenheden 50 ml

Dit is een moderne oplossing voor mensen met huidproblemen. Dankzij hooggeconcentreerde actieve ingrediënten, zoals niacinamide en 6% versterkend complex, vermindert het product effectief de zichtbaarheid van de poriën en elimineert het mee-eters. De lichte, zijdezachte textuur trekt snel in en laat geen plakkerig gevoel achter, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik, ook onder make-up. De formule van de crème hydrateert, voedt en kalmeert de huid intensief en verlicht irritaties. Regelmatig gebruik egaliseert de huidtint, waardoor deze een gezonde glans en zijdezachtheid krijgt. Dit is een ideale oplossing voor mensen met een huid die vatbaar is voor imperfecties en die het uiterlijk snel en effectief willen verbeteren.

HOE TE GEBRUIKEN

Iedere ochtend en avond een passende hoeveelheid crème op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté aanbrengen en inmasseren.

SAMENSTELLING

Cetearylalcohol, glycerylstearaten, glycerylstearaatcitraat, isopropylpalmitaat, Brassica Campestris-zaadolie, Helianthus Annuus-zaadolie, squalaan, niacinamide, tocoferylacetaat, ascorbyltetraisopalmitaat, zink-PCA, glycolzuur, melkzuur, salicylzuur, appelzuur, fenoxyethanol, Hydroxyacetofenon, Ethylhexylglycerine, Parfum (Geur), Natriumpolyacrylaat, Citroenzuur, BHT. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117562
veel

Specifieke referenties

Eveline Niacinamid Therapy...

€ 3,90
group_work Cookie toestemming