• Nieuw
Eveline Face Therapy Professional Gezichtsmasker-ampul met Niacinamide 8 ml

Eveline Face Therapy Professional Gezichtsmasker-ampul met Niacinamide 8 ml

€ 1,10
Inclusief belasting
117564

Het masker beperkt de afscheiding van talg, vernauwt de poriën en vermindert verkleuringen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Eveline Face Therapy Professional Gezichtsmasker-ampul met Niacinamide 8 ml

Ontdek dit romige masker, perfect voor de vette en gecombineerde huid. De rijke formule zorgt voor onmiddellijke effecten en een hoge opname van actieve stoffen. Dankzij 15% niacinamide, zink en salicylzuur bestrijdt het effectief mee-eters, papels en puistjes. Het masker beperkt de afscheiding van talg, vernauwt de poriën en vermindert verkleuringen, maskeert onvolkomenheden en egaliseert de huidtint. De delicate, romige consistentie en subtiele geur maken het aanbrengen een genot. Resultaten zichtbaar na het eerste gebruik - een ideale oplossing voor een problematische huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde gezichtshuid. Laat het 15 minuten intrekken en spoel het daarna af met water. Voor het beste resultaat gebruik je het masker 2-3 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), cetearylalcohol, niacinamide, glycerine, Butyrospermum Parkii-boter, glycerylstearaten, isostearylisostearaat, Helianthus Annuus-zaadolie, glycerylstearaatcitraat, Simmondsia Chinensis-zaadolie, Olea Europaea-fruitolie, Vitis Vinifera-zaadolie, Olusolie, tocoferyl Acetaat, zink-PCA, salicylzuur, allantoïne, Panthenol , tocoferol, parfum (geur), glycerylcaprylaat, hydroxyacetofenon, natriumpolyacrylaat, xanthaangom, BHT, dinatrium-EDTA, acetylcedrene, hexamethylindanopyran, linalylacetaat, tetramethylacetyloctahydronaftalenen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117564
veel

Specifieke referenties

Eveline Face Therapy...

€ 1,10
group_work Cookie toestemming