• Nieuw
Eveline Clean Shot smoothing Tonic- peeling 8% zuurcomplex 200 ml

Eveline Clean Shot smoothing Tonic - peeling 8% zuurcomplex: AHA , BHA en PHA 200 ml

€ 3,30
Inclusief belasting
117569

Het geeft de huid een diepe reiniging en een spectaculaire egalisatie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Eveline Clean Shot smoothing Tonic - peeling 8% zuurcomplex: AHA , BHA en PHA 200 ml

De peeling tonic combineert effectiviteit en zachtheid dankzij een geavanceerd 8% complex van AHA-, BHA- en PHA-zuren. Bevat amandel-, glycol- en lactobionzuren die de dode opperhuid exfoliëren, de celvernieuwing stimuleren en de huid beschermen tegen vrije radicalen en tekenen van veroudering. Regelmatig gebruik maakt de huid glad, geeft glans en een jeugdige uitstraling. Het product is veganistisch. Voordelen: diepe reiniging en verzachting van de opperhuid, stimulatie van celvernieuwing, bescherming tegen vrije radicalen en veroudering, voor een stralende en jeugdige uitstraling.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de peeling tonic elke avond aan op de gereinigde gezichtshuid en vermijd daarbij de oogcontour. Laat het intrekken en breng vervolgens uw favoriete serum en crème aan.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, polysorbaat 20, glycolzuur, lactobionzuur, amandelzuur, salicylzuur, melkzuur, citroenzuur, appelzuur, gluconolacton, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, Calcium , aminomethylpropanol, parfum (geur) , Cocamidopropyl-dimethylamine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117569
veel

Specifieke referenties

Eveline Clean Shot...

€ 3,30
group_work Cookie toestemming