• Nieuw
Eveline Clean Shot zure Peeling 75 ml

Eveline Clean Shot zure Peeling 75 ml

€ 2,80
Inclusief belasting
117571

Perfect voor een effectieve reiniging van de grijze en vermoeide huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

1
Aantal

Eveline Clean Shot zure Peeling 75 ml

Deze zure peeling herstelt de glans en zijdezachtheid van de huid, ongeacht het type. Perfect voor zowel ervaren gebruikers als mensen die nieuw zijn met zure cosmetica, dankzij de revolutionaire formule en het gebruiksgemak. Bevat een 10% complex van AHA en PHA zuren en hydraterend hyaluronzuur. Salicylzuur, glycolzuur en lactobionzuur verwijderen effectief de dode opperhuid, waardoor de huid wordt verjongd en gerevitaliseerd. D pantenol verzacht irritaties en ondersteunt de regeneratie, waardoor de huid glad en stralend wordt. Het product is veganistisch. Voordelen van het gebruik van deze peeling: afschilfering en vernieuwing: intensieve huidvernieuwing, diepe hydratatie en waterretentie in de huid, verzachtende en regeneratie van de huid, zijdezachte gladheid en stralende glans na het eerste gebruik.

HOE TE GEBRUIKEN

3 keer per week, bij voorkeur 's avonds, een passende hoeveelheid peeling op de gereinigde gezichtshuid aanbrengen. Laat 10 minuten op de huid zitten en spoel daarna grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, glycolzuur, propaandiol, hydroxyethylcellulose, Panthenol , lactobionzuur, melkzuur, appelzuur, salicylzuur, citroenzuur, natriumhyaluronaat, Hyaluronic Acid , fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum (geur), natriumhydroxide, dinatrium Fosfaat, Polysorbaat 60, Natriumfosfaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117571
veel

Specifieke referenties

Eveline Clean Shot zure...

€ 2,80
group_work Cookie toestemming