• -€ 1,50
  • Nieuw
  • Topdeal
Farmona Zonneolievrije Gezichtscrème SPF50 50 ml

Farmona Zonneolievrije Gezichtscrème SPF50 50 ml

€ 5,20
€ 6,70
Inclusief belasting
117891

Gezichtscrème SPF50

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Farmona Zonneolievrije Gezichtscrème SPF50 50 ml

Warme, zonnige dagen moedigen ons aan om tijd buitenshuis door te brengen, maar het is de moeite waard eraan te denken dat bescherming tegen de zon niet alleen nodig is op het strand, ale overal waar we worden blootgesteld aan UV-straling - in de bergen, in de tuin, tijdens een picknick of tijdens het rijden op de fiets. De gezichtshuid, die het meest wordt blootgesteld aan de zon, heeft speciale aandacht en bescherming nodig.

Farmona Sun Face Sunscreen SPF 50 is een crème die dubbele werking biedt dankzij de unieke ingrediënten:

-Bescherming tegen UVA- en UVB-stralen - de crème bevat vitamine E, die de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon en vroegtijdige huidveroudering voorkomt.

-Bescherming tegen uitdrogen - provitamine B5 ( pantenol ) hydrateert de huid, voorkomt uitdroging en houdt deze in uitstekende conditie.

Voordelen van Farmona Sun Face Zonnebrandcrème SPF 50:

-Hoge bescherming tegen de zon – SPF 50.

-Effectieve bescherming tegen UVA- en UVB-straling.

-Bevat vitamine E en panthenol, die de huid hydrateren en beschermen tegen vroegtijdige veroudering.

- Uitgebreide verzorging en bescherming in één product.

-Praktische verpakking met een inhoud van 50 ml - perfect om mee te nemen op reis.

Farmona Sun Face Zonnebrandcrème SPF 50 is een essentieel element van de dagelijkse verzorging en geeft uw huid het hele jaar door bescherming en een gezond uiterlijk.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème minimaal 20-30 minuten vóór blootstelling aan de zon gelijkmatig aan op gezicht en hals. Het wordt aanbevolen om de crème meerdere keren aan te brengen om de bescherming tijdens het zonnebaden te behouden.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), octocrileen, butylmethoxydibenzoylmethaan, methyleen-bis-benzotriazolyltetramethylbutylfenol (nano), glycerylstearaat, cyclopentasiloxaan, kaolien, titaniumdioxide, C12-15-alkylbenzoaat, cetearylalcohol, cyclohexasiloxaan, dimethicon, Panthenol , gehydrolyseerd tarwe-eiwit/PVP-crosspolymeer , Talk, tocoferylacetaat, decylglucoside, propyleenglycol, xanthaangom, polyhydroxystearinezuur, stearinezuur, aluminiumoxide, palmitinezuur, natriumacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, isohexadecaan, polysorbaat 80, sorbitanoleaat, acrylaten/C10-30 alkylacrylaat-crosspolymeer , Natriumhydroxide, Citroenzuur, Dinatrium-EDTA, Kaliumsorbaat, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, 2-Bromo-2-Nitropropaan-1,3-Diol, Parfum (Geur). De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117891
veel

Specifieke referenties

Farmona Zonneolievrije...

€ 6,70 € 5,20
group_work Cookie toestemming