• Nieuw
Beauty of Joseon Ginseng Revive Serum Regenererend gezichtsserum met Ginseng 30 ml

Beauty of Joseon Ginseng Revive Serum Regenererend gezichtsserum met Ginseng 30 ml

€ 16,70
Inclusief belasting
117910

Regenererend serum met ginseng is een revitalisator

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

1
Aantal
Laatste items in voorraad

Beauty of Joseon Ginseng Revive Serum Regenererend gezichtsserum met Ginseng 30 ml

Regenererend gezichtsserum met ginseng is een revitaliserend elixer dat de natuurlijke glans en egale toon van de huid herstelt. De formule is gebaseerd op ginsengwortelhydrolaat, dat maar liefst 63% van de samenstelling uitmaakt. Dit waardevolle ingrediënt hydrateert intensief, verstevigt en heeft antioxiderende eigenschappen, waardoor de huid wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Het serum is ook verrijkt met slakkenslijm (3%), dat de huidregeneratie hydrateert, kalmeert en versnelt, en niacinamide, dat roodheid en verkleuring vermindert en ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Centella Asiatica-extract ondersteunt bovendien regeneratieve processen, verlicht verkleuringen en beschermt de huid tegen veroudering. Natriumhyaluronaat zorgt voor een optimale hydratatie en verbetert de elasticiteit van de huid. Dit serum verfrist en hydrateert niet alleen de huid, ale egaliseert ook de teint en ondersteunt de natuurlijke genezingsprocessen van ontstekingen. De gehele formule is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, wat het product een ideale keuze maakt voor mensen die op zoek zijn naar effectieve en zachte verzorging.

Actieve ingrediënten:

-Ginsengwortelhydrolaat: hydrateert, verstevigt en heeft antioxiderende eigenschappen.

-Slakkenslijm: hydrateert, kalmeert en versnelt de regeneratie van de huid.

-Niacinamide: Vermindert roodheid, verkleuring en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

- Centella Asiatica-extract: verheldert, regenereert en beschermt tegen vrije radicalen.

-Natriumhyaluronaat: Verhoogt de hydratatie en elasticiteit van de huid.

Productactie:

- Hydrateert de huid intensief.

-Verzacht en verzacht irritaties.

- Egaliseert de huidskleur.

-Bevordert de genezing van ontstekingen en huidregeneratie.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 2-3 druppels van het serum aan op een gereinigde en getinte gezichtshuid. Verdeel ze gelijkmatig en vermijd het gebied rond de ogen. Laat het absorberen. Gebruik elke ochtend en/of avond.

SAMENSTELLING

Panax Ginseng Water , Aqua , butyleenglycol, Snail , dipropyleenglycol, 1,2-hexaandiol, glycerine, niacinamide, propaandiol, trehalose, carbomeer, tromethamine, xanthaangom, Centella Asiatica -extract, Ganoderma Lucidum (champignon) extract, Panax Ginsengwortelextract, moutextract, natriumpolyacrylaat, adenosine, glycerylacrylaat/acrylzuurcopolymeer, dinatrium-EDTA, Phellinus Linteus-extract, natriumhyaluronaat, gehydrolyseerd Hyaluronic Acid , forsythia suspensa-fruitextract, Lonicera Japonica (kamperfoelie) bloemextract, Scutellaria Baicalensis wortelextract , Natriumgeacetyleerd hyaluronaat. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117910
slechts een paar over

Specifieke referenties

Beauty of Joseon Ginseng...

€ 16,70
group_work Cookie toestemming