• Nieuw
Beauty of Joseon Blossom Peeling Gel Abrikozengel Gezichtspeeling 100 ml

Beauty of Joseon Blossom Peeling Gel Abrikozengel Gezichtspeeling 100 ml

€ 12,80
Inclusief belasting
117911

Abrikozengel peeling is een delicate peeling in de vorm van gommage

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Beauty of Joseon Blossom Peeling Gel Abrikozengel Gezichtspeeling 100 ml

Abrikozengel gezichtspeeling is een delicate peeling in de vorm van gommage, die dankzij het gehalte aan cellulose dode huidcellen effectief verwijdert. De gelconsistentie creëert, wanneer het wordt afgewassen, kleine "balletjes" die mechanisch onzuiverheden verwijderen en de huid exfoliëren, waardoor deze glad en fris blijft. Japans abrikozenextract hydrateert de huid intensief en versterkt de natuurlijke beschermende barrière, waardoor een langdurig gevoel van comfort ontstaat. Appelextract maakt de huid glad en heeft een antioxiderende werking en beschermt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. De toevoeging van extract van groene theebladeren verzacht irritaties en ontstekingen, terwijl het ook hydrateert en kalmeert. Rijstextract ondersteunt anti-verouderings- en antioxiderende eigenschappen. Dit natuurlijke, veganistische product is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een zachte, maar effectieve manier om de huid regelmatig te exfoliëren, de textuur te verbeteren en een gezond uiterlijk te behouden.

Actieve ingrediënten:

-Japans abrikozenextract: hydrateert en versterkt de beschermende barrière van de huid.

-Cellulose: verwijdert op subtiele wijze dode opperhuid en reinigt de huid.

-Appelextract: maakt glad, heeft antioxiderende en hydraterende eigenschappen.

-Groene theebladextract: Verzacht irritaties, hydrateert en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

-Rijstextract: ondersteunt anti-verouderings- en antioxiderende eigenschappen.

Productactie:

-Verwijdert dode huid.

-Reguleert de talgafscheiding.

-Maakt de huid glad.

-Hydrateert en verzacht irritaties.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product aan op een schone, droge gezichtshuid en masseer gedurende 20 seconden, vermijd het gebied rond de ogen. Grondig spoelen met water. Gebruik 1-2 keer per week.

SAMENSTELLING

Panax Ginseng Water , Aqua , butyleenglycol, Snail , dipropyleenglycol, 1,2-hexaandiol, glycerine, niacinamide, propaandiol, trehalose, carbomeer, tromethamine, xanthaangom, Centella Asiatica -extract, Ganoderma Lucidum (champignon) extract, Panax Ginsengwortelextract, moutextract, natriumpolyacrylaat, adenosine, glycerylacrylaat/acrylzuurcopolymeer, dinatrium-EDTA, Phellinus Linteus-extract, natriumhyaluronaat, gehydrolyseerd Hyaluronic Acid , forsythia suspensa-fruitextract, Lonicera Japonica (kamperfoelie) bloemextract, Scutellaria Baicalensis wortelextract , Natriumgeacetyleerd hyaluronaat. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117911
slechts een paar over

Specifieke referenties

Beauty of Joseon Blossom...

€ 12,80
group_work Cookie toestemming