• Nieuw
Abib Jericho Rose Bifida Serum Verstevigende Druppel Verstevigend Serum 50 ml

Abib Jericho Rose Bifida Serum Verstevigende Druppel Verstevigend Serum 50 ml

€ 24,90
Inclusief belasting
117918

Emulsie serum met een verstevigend effect dat de elasticiteit en stevigheid van de huid effectief verbetert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Abib Jericho Rose Bifida Serum Verstevigend Druppel Verstevigend Serum 50 ml

Emulsie gezichtsserum met een verstevigend effect dat de elasticiteit en stevigheid van de huid effectief verbetert. De formule is gebaseerd op Jericho-rozenextract, dat kalmeert, hydrateert en verkleuring voorkomt. Roos van Jericho is ook een krachtige antioxidant, die de huid helpt beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Het serum bevat collageen, dat de elasticiteit van de huid verhoogt, glad maakt en intensief hydrateert, en niacinamide, dat de talgafscheiding reguleert, heeft een verhelderend effect en versterkt de beschermende barrière van de huid. Natriumhyaluronaat ondersteunt bovendien de hydratatie en regeneratie, verzacht de huid en verbetert de elasticiteit. Het serum is ook verrijkt met bakuchiol, bekend om zijn anti-verouderingseigenschappen, die de huid elastisch maakt, glad maakt en de kleur verbetert.

Actieve ingrediënten:

-Roos van Jericho-extract: kalmeert, hydrateert, is een krachtige antioxidant en helpt de huidtint te verbeteren.

-Niacinamide: Versterkt de beschermende barrière van de huid, reguleert talg, heeft ontstekingsremmende, verhelderende en antioxiderende eigenschappen.

-Natriumhyaluronaat: hydrateert, verzacht, maakt de huid elastisch en ondersteunt de regeneratie.

-Collageen: Verbetert de elasticiteit, hydrateert en maakt de huid glad.

-Bakuchiol: Elastiseert, maakt glad, verenigt de huidstructuur, hydrateert en heeft anti-verouderingseigenschappen.

Productactie:

- Verstevigt de huid.

-Het heeft anti-verouderingseigenschappen.

-Hydrateert en regenereert.

-Versterkt de beschermende barrière van de huid.

-Verzacht irritaties en verbetert de huidtint.

Dit serum met een lichte formule die snel intrekt, is een uitstekende keuze voor mensen die de stevigheid van de huid willen verbeteren en de tekenen van veroudering willen tegengaan, terwijl ze tegelijkertijd hydratatie en regeneratie willen garanderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum aan op de gereinigde gezichtshuid.

SAMENSTELLING

Aqua , Anastatica Hierochuntica-extract, butyleenglycol, glycerine, capryl/caprinezuurtriglyceride, 1,2-hexaandiol, niacinamide, methylpropaandiol, Bifida Ferment Lysaat, Macadamia Ternifolia zaadolie, Limnanthes Alba (weideschuim) zaadolie, Lactobacillus Ferment, Butyrospermum Parkii (Shea ) Boter, Macadamia Integrifolia Zaadolie, Olea Europaea ( Olive ) Fruitolie, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie, Vitis Vinifera (Druiven) Zaadolie, Natriumhyaluronaat, Theobroma Cacao (Cacao) Extract, Bifida Ferment Filtraat, Oplosbaar Collageen, Panthenol , Pentyleenglycol, gehydrogeneerde lecithine, natriumpolyacryloyldimethyltauraat, squalaan, gehydrogeneerd polydecene, sucrosepalmitaat, triisostearine, tromethamine, propaandiol, ethylhexylglycerine, adenosine, natriumdilauramidoglutamide-lysine, glucosylrutine, ceramide NP, polyglyceryl-10-lauraat, 3-methylglucosedistearaat, dextrine , Bèta -Glucaan, natriumascorbylfosfaat, tocoferol, bakuchiol, trehalose, dipropyleenglycol, fytosfingosine, octyldodecanol, fosfatidylcholine, asiaticoside, Aziatisch zuur, glycolipiden, madecassinezuur, palmitoyltripeptide- 5 , sorbitol, carbomeer, xanthaangom. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117918
slechts een paar over

Specifieke referenties

Abib Jericho Rose Bifida...

€ 24,90
group_work Cookie toestemming