Nacomi Algenmasker - roodheid verminderen Blauwe bosbes 42 g

€ 5,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Verhelderend algenmasker, bosbes - bedoeld voor aanvullende verzorging, voor couperose en acne-gevoelige huid irritatie. Egaliseert de teint en versterkt de bloedvaten.

Ingrediënten

strong Earth , Algin, Calcium , Tetranatriumpyrofosfaat, Natriumascorbaat, Maltodextrine, Vaccinium Myrtillus-fruitextract, Parfum, Ultramarijn, CI 12085, Silica, Benzyl Salicylaat, Linalool, Hexyl Cinnamal, Butylfenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexeencarboxalehyde, cinnamylalcohol.

Eigenschappen

Verhelderend algenmasker, bosbes, Nacomi

  • Verenigt de huidskleur.
  • Het gehalte aan arbutine draagt bij aan het verlichten van kleine verkleuringen en littekens.
  • Tannines hebben adstringerende en antibacteriële eigenschappen.
  • Het algenmasker sluit de bloedvaten af.
  • Het vermindert de zichtbaarheid van bestaande "spataderen" en voorkomt de vorming van nieuwe.

Actieve ingrediënten:

  • Diatomeeënaarde (diatomeeënaarde, diatomeeënaarde) - een bron van gemakkelijk opneembare silica die irritaties kalmeert en ontstekingen van de huid. Het is een van de meest effectieve, natuurlijke adsorbentia van schadelijke stoffen en gifstoffen.
  • Algen - hebben voedende en regenererende eigenschappen, bijdragen aan het vergroten van de elasticiteit van de huid en het versterken ervan epidermis waardoor het beter bestand is tegen schadelijke effecten externe factoren. Daarnaast stimuleren ze het huidvernieuwingsproces en elimineer littekens en kleine onvolkomenheden.
  • Bosbessenextract - bevat organische zuren, B-vitaminen en een schat aan antioxidanten, ook natuurlijke vitamine C, vertraagt het verouderingsproces van de huid, versterkt de bloedvaten bloedcirculatie, heeft een hydraterende en regenererende werking. Stimuleert de collageensynthese waardoor het de huid verstevigt en de opperhuid herstelt. Daarnaast een uittreksel uit bosbessen verheldert, verzacht en verjongt de huid.

Bestemming

Verzorging voor de gevoelige, capillaire en irritatiegevoelige huid.

Gebruik

  1. Verhelderend algenmasker, Nacomi is in vorm poeder - om het op de huid aan te brengen, meng eerst een kleine hoeveelheid hoeveelheid (ca. 20 g) met gekookt, lauw water, al roerend tot bekomen uniforme massa.
  2. Het masker moet op de huid van het gezicht en, indien nodig, op de halslijn en rug worden aangebracht en ongeveer 20/30 minuten worden vastgehouden.
  3. Wanneer het droogt, kan het masker voorzichtig worden verwijderd in de vorm van een elastisch vel.
  • Het moet ongeveer 2 keer per week worden gebruikt.
03557

Specifieke referenties

ean13
5901878689197

Nacomi Algenmasker -...

€ 5,60
group_work Toestemming voor cookies