Bielenda Skin Clinic Professional Actief Anti-age Moisturizing Serum 30 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
15
Dostępny

Actief hydraterend serum verbetert effectief de kwaliteit van alle huidtypes, inclusief de droge, vochtarme en gevoelige huid. Het verbetert de stevigheid, elasticiteit, hydratatie, structuur en kleur. Vertraagt effectief de vorming van rimpels, kalmeert de huid onmiddellijk na behandelingen met esthetische geneeskunde, maakt de huid perfect glad en laat ze stralen. De huid ziet er jonger uit - ze is perfect gehydrateerd, glad, voelt fluweelachtig aan - gewoonweg mooier. Een droge en gevoelige huid wordt sterker.
- Het hooggeconcentreerde serum bevat de maximale dosis 100% HYALURONZUUR-concentraat - een van de sterkste hydraterende stoffen, waardoor het de huid sterk en uitzonderlijk langdurig hydrateert, rimpelvorming voorkomt en de opperhuid effectief kalmeert, bijv. na esthetische geneeskundige behandelingen.
- BIOMIMETIC PEPTIDEN - stimuleren de aanmaak van nieuw collageen, voeden, verstevigen en revitaliseren de huid, verbeteren de structuur en elasticiteit, voorkomen verslapping.
- MELKZUUR - hydrateert sterk, normaliseert de exfoliatieprocessen van de opperhuid. Ik stimuleer de aanmaak van ceramiden in de huid, waarvan het ontbreken rimpels veroorzaakt - de huid veroudert sneller.

Gebruik alleen of als basis voor Skin Clinic Profesional Active Moisturizing Cream.
In vivo testen uitgevoerd op een groep van 25 vrouwen gedurende 6 weken hebben aangetoond dat het gebruik van het serum in combinatie met de crème uit dezelfde lijn de biologische veroudering van de huid met 10 jaar terugdraait! Merkbare verbetering van de hydratatie met 98%, zichtbaar jonger uiterlijk van de huid met 83%.
03956
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169018276

Bielenda Skin Clinic...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies