Bielenda Skin Clinic Professional actief verjongend Anti-age Serum 30 ml

€ 8,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Dostępny

Professionele cosmetica voor de rijpere huid. Actief verjongend serum verbetert effectief de kwaliteit van de rijpe huid, verbetert de stevigheid, elasticiteit, hydratatie, structuur en kleur. Vermindert effectief rimpels, vertraagt de vorming van nieuwe, maakt de huid perfect glad, revitaliseert huidcellen, vermindert roodheid, geeft de huid glans. De huid ziet er jonger uit, is mooi strak, gladder, steviger, straalt en voelt fluwelig aan. Verkleuringen, rimpels en dofheid van de huid worden verminderd.
Het bevat een hoge dosis sterk verjongende actieve ingrediënten:
- RETINOL 5 % - een sterk anti-rimpel ingrediënt dat effectief het verouderingsproces van de huid remt. Stimuleert collageensynthese en celvernieuwingsprocessen. Het maakt rimpels glad, verstevigt en regenereert de huid diep, verheldert verkleuringen en pigmentvlekken.
- VITAMINE E - bekend als de vitamine van de jeugd, beschermt de huid effectief tegen veroudering. Hydrateert diep, revitaliseert en versterkt de opperhuid. Verstevigt, verstevigt, vermindert zichtbaar bestaande rimpels, remt de vorming van nieuwe.
- Q10 LIPOSOMEN - dringen zeer gemakkelijk de huidcellen binnen, voorzien ze van zuurstof, neutraliseren de werking van vrije radicalen, versnellen de weefselregeneratie, stimuleren de huid actief om te vernieuwen, maken effectief rimpels glad en voorkomen de vorming van nieuwe.

Gebruik alleen of als basis voor Skin Clinic Profesional Active Rejuvenating Cream.
In vivo tests uitgevoerd op een groep van 25 vrouwen gedurende een periode van 6 weken hebben aangetoond dat het gebruik van het serum in combinatie met de crème uit dezelfde lijn de biologische veroudering van de huid met 10 jaar terugdraait! Zichtbare vermindering van rimpels bij 87%, zichtbaar jongere uitstraling van de huid bij 89%.
03957
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169017705

Bielenda Skin Clinic...

€ 8,40
group_work Toestemming voor cookies