Bielenda Rose Care Rozenolie voor het wassen van het gezicht voor de gevoelige huid 140 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

Een lichte olie ontworpen voor de gevoelige en tere huid, vatbaar voor irritatie en overgevoeligheid.

De unieke lichte formule van de olie geeft het effect van een satijnen finish huid, belast het niet met onmiddellijke vermindering gevoelens van droogheid en ongemak.

Actie

Het bevat een uiterst effectieve combinatie van strong rozenolie, hydraterend hyaluronzuur en een antioxidantencomplex van vitamine C+E met anti-aging eigenschappen en bescherming tegen milieuvervuiling.

De olie herstelt de juiste hydro van de opperhuid en beschermt deze het tegen overmatig vochtverlies, maakt het zichtbaar gladder en zachter.

Het heeft een anti-aging en beschermend effect op de onbedekte huid ongunstige omgevingsfactoren, versterkt natuurlijke mechanismen verdediging van de huid om vrije radicalen te bestrijden, verzacht en kalmeert irritaties.

Effect

De huid is duidelijk gehydrateerd, geregenereerd en gekalmeerd.

Gebruik

's Avonds aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht en decolleté breng de olie aan in een hoeveelheid van ongeveer 2-3 druppels, afhankelijk van uw behoeften. Masseer zachtjes in de huid. Er kunnen ook enkele druppels etherische olie aan worden toegevoegd van uw gebruikelijke crème en breng deze gemengde formule aan op uw gezicht.

04398

Specifieke referenties

ean13
5902169025045

Bielenda Rose Care...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies