Bielenda SKIN CLINIC Clean Skin Expert Kojący płyn micelarny 3 w 1 400 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

DAGELIJKSE COMFORTABELE 3in1 VERZORGING

< strong >Hydraterende 3-in-1 micellaire vloeistof voor het wassen en verwijderen van make-up van gezicht, ogen en lippen

vervangt effectief lotion, toner, zeep en water:

WAS EN REINIGT ALS WATER EN ZEEP

NEUTRALISEERT EN VERFRIST ALS EEN TONIC

HYDRATERT EN VERZORGT ZOALS MELK.

Actie

Zacht maar tegelijkertijd grondig en effectief reinigt en verfrist de huid, verwijdert direct make-up en ander vuil ze over het gezicht verspreiden. Tonen, kalmeert, verlicht irritatie, brengt verlichting voor de gevoelige huid, geeft haar zachtheid en een comfortabel gevoel.

Hoge reinigingsefficiëntie is het resultaat van het gebruik van micellen die make-up en al het vuil opvangen en perfect verwijderen. Hyaluronzuur verrijkt met de garantie Ultra Regenerating Complex diepe hydratatie, waardoor de huid wordt beschermd tegen verlies stevigheid en elasticiteit al in de reinigingsfase.

Het preparaat is reukloos . Biedt maximaal vooral veiligheid, comfort en verlichting in de dagelijkse zorg delicate en dunne gevoelige huid. Voorkomt uitdroging huid al in de fase van het verwijderen van make-up. Het is zacht en zacht voor de gevoelige ogen. Bevat geen parabenen en alcohol.

Effect

Frisse, perfect gereinigde, gladde, gehydrateerde en gekalmeerde huid zonder het minste gevoel van spanning en ongemak, perfect voorbereid voor verdere zorg. Irritaties en roodheid verminderd.

Gebruik

Bevochtig een wattenschijfje met vloeistof, maak de huid schoon. Gebruik in de ochtend en avond of in overdag als verfrissende behandeling. Het vereist geen sterke wrijven en blozen.

04418

Specifieke referenties

ean13
5902169020392

Bielenda SKIN CLINIC Clean...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies