• -15%
  • 15%

Nacomi Zwarte komijnolie met pipet 50 ml

€ 6,59
€ 7,75
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

Zwarte komijnolie is een geweldige natuurlijke remedie voor veel huidproblemen. Het bevat actieve stoffen zoals: nigellon, thymoquinone en sterolen, waardoor het antibacteriële, ontstekingsremmende en zwelling tegengaat. Het voedt, stimuleert het regeneratieproces en hydrateert de droge huid diep. Bovendien versterkt het de beschermende barrière van de epidermis, versnelt het de wondgenezing en beschermt het tegen externe factoren.
De vitamine E in de olie gaat veroudering tegen, vermindert rimpels en maakt de huid elastischer. Bovendien vermindert het de zichtbaarheid van de eerste tekenen van veroudering. Het heeft anti-acne en seborroe-regulerende eigenschappen en helpt mee-eters te elimineren. Het kalmeert de symptomen van psoriasis, huiduitslag, mycose en huidallergieën. Door het regelmatig te gebruiken, zeg je vaarwel tegen een slappe, droge en ruwe huid zonder kleur.
Zwarte komijnolie helpt de ontsteking van de hoofdhuid te kalmeren en roos te elimineren. Het reguleert ook het niveau van de talgklieren, waardoor het haar langzamer vettig wordt en mooi weerspiegeld wordt bij de wortels. Regelmatig wrijven van zwarte komijnolie in de hoofdhuid heeft een positief effect op het werk van de bollen, voedt en versterkt ze. Hierdoor valt het haar niet alleen veel minder uit, maar groeit het ook sneller. Bovendien worden ze beter bestand tegen externe factoren. Zwarte komijnolie verzwaart het haar goed en beschermt de punten tegen splijten. Het maakt ze zacht, gezond en glanzend.

Sollicitatie

  • Voor gebruik op gezicht, lichaam en haar.
  • Droge huid, met tekenen van veroudering, die voeding nodig heeft.
  • dzik , seborroe, psoriasis, mycose, huidallergieën.
  • Ontsteking van de hoofdhuid, roos, haaruitval.

Gebruik

  • Voor gezicht en lichaam: breng een beetje olie aan op de gereinigde huid.
  • Voor haar: masseer de olie in de hoofdhuid of haarpuntjes, laat het langer intrekken (ongeveer 1 uur) en was het daarna uit met shampoo.

Ingrediënten (INCI)

100% Nigella Sativa Zaadolie

05145

Specifieke referenties

ean13
5902539701449

Nacomi Zwarte komijnolie...

€ 7,75 € 6,59
group_work Toestemming voor cookies