Ziaja Jagody Acai Maseczka do twarzy i szyję na noc aktywnie wygładzająca łagodząca podrażnienia 7 ml (30-04-2023)

€ 0,90
Inclusief belasting

veganistisch product

Acai-masker is een hydraterende emulsie die een complex van natuurlijke werkzame stoffen bevat.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Dostępny

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

BESCHRIJVING

veganistisch product

antioxidant voor slappe, doffe en gevoelige huid

tegen technische nekeffecten

Acai-masker is een hydraterende emulsie die een complex van natuurlijke werkzame stoffen bevat. De belangrijkste daarvan zijn acaibessen, die vrije radicalen neutraliseren en de huid beschermen tegen oxidatieve schade. Op het gebied van huidverzorging zorgt het tegengaan van oxidatieve processen voor het voorkomen van rimpels, versteviging, versteviging van de huid, verzachtende irritaties, een stralende en gezonde uitstraling.

Tech-nek of technologische nek zijn rimpels in de nek die het gevolg zijn van het constant kantelen van het hoofd tijdens het gebruik van mobiele telefoons en andere mobiele apparaten.

acai-masker werkt

• maakt de huid actief glad, verstevigt en verzacht

• zorgt voor een optimale, langdurige hydratatie

• kalmeert de geïrriteerde huid

HOE TE GEBRUIKEN  

Gelijkmatig aanbrengen op het gereinigde gezicht en de hals, de oogcontour vermijden. Laat ongeveer 10-15 minuten intrekken, dep zachtjes op het niet-geabsorbeerde masker of spoel af met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Paraffinum liquidum (minerale olie), Cera Microcristallina (microkristallijne was), octyldodecanol, glycerylstearaat, PEG-100-stearaat, Elaeis Guineensis (palm)olie, glycerine, cetearylalcohol, myristylmyristaat, Panthenol , propyleenglycol, natrium Acrylaat/Natrium Acryloyldimethyl Tauraat Copolymeer, Isohexadecaan, Polysorbaat 80, Beta-Glucan, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Tocoferyl Acetaat, Hesperidine Methyl Chalcon, Steareth-20, Dipeptide-2, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Natriumhyaluronaat, Dimethicon, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Parfum (Geur), Limoneen, Linalool, Citronellol, Citroenzuur.

06014
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887942306

Ziaja Jagody Acai Maseczka...

€ 0,90
group_work Toestemming voor cookies