Bielenda Dr Medica Trą dzik Dermatologisch Verstevigende vloeistof die het gezicht, decolleté en de rug reinigt 250 ml

€ 3,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7
Laatste items in voorraad

Dermatologische reinigingsemulsie Boar dzik 250ml Dr Medica - is een cosmetisch preparaat bedoeld voor het reinigen van een gecombineerde, vette en seborroïsche huid, vooral met vatbaar voor acne Het product is veilig voor de gevoelige huid, droogt de huid niet uit.

HOE HET WERKT?

Dermatologische reinigingsemulsie voor acne 250ml Dr. Medica met een speciaal ontwikkelde TR-T 5 mg/1g formule bevat WERKZAME STOFFEN die acnelaesies elimineren. De emulsie verwijdert make-up, onzuiverheden en overtollig talg. Het reinigt en ontstopt poriën, vermindert een vette huid en glans. Huidirritatie en roodheid veroorzaakt door acne veranderingen verzacht en kalmeert, hydrateert en verfrist.

WITTE KLEI - heeft samentrekkende, voedende en regenererende eigenschappen en ondersteunt de verzorging van een droge, tere, gevoelige of vermoeide huid met rimpels. Verzacht en littekens, verbetert de huidskleur. Het staat bekend als porseleinklei of porseleinaarde.

NIACINAMIDE - heeft een anti-acne-effect, hydrateert en verstevigt de huid, heeft een anti-rimpeleffect, vermindert en verzacht fijne rimpels. Het verbetert de structuur en kleur van de huid, voorkomt de vorming van zichtbare verkleuringen. Zorgt voor stevigheid en juiste spanning. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen, bevordert genezing en regeneratie van de opperhuid. Het geeft de huid meer weerstand tegen irritatie, bijvoorbeeld veroorzaakt door externe factoren. Het vermindert de overmatige talgproductie en verkleint de poriën.

D- PANTHENOL - vochtinbrengende stof, heeft een verzachtende en ontstekingsremmende werking op de huid, regenereert. Het zorgt ervoor dat de opperhuid gekalmeerd en elastisch wordt.

Allantoïne - effectief bij acne-laesies, een sterk hydraterende, verzachtende en regenererende stof. Het heeft ontstekingsremmende en samentrekkende eigenschappen, elimineert verbranding. Verzacht en verzacht de opperhuid. Het verzacht roodheid, ongewenste symptomen van irritatie veroorzaakt door het gebruik van wasmiddelen of zeep.

EFFECT

Frisse, gereinigde en gehydrateerde huid. Verminderde acne en glans in het gezicht. Poriën ontstopt en vernauwd. Minder zichtbare oneffenheden. De kleur is egaal.

HOE TE GEBRUIKEN?

Masseer 's ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid van het preparaat op een vochtige huid. Spoel af met water, droog af en breng de juiste cosmetica aan. Dermatologische reinigingsemulsie voor acne 250ml Dr. Medica wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik.

65565
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902169030407

Bielenda Dr Medica Trą dzik...

€ 3,90
group_work Toestemming voor cookies