Bielenda Botanical Clays vegan gezichtscrème met roze klei 50 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Dostępny

BOTANICAL CLAYS zijn veganistische cosmetica voor de verzorging van de jonge huid. Rijk aan plantaardige formules op basis van bekende en gewaardeerde NATUURLIJKE KLEI jarenlang : GROEN EN ROZE zorgen voor een diepe reiniging, detox, optimale hydratatie en regeneratie van de huid.

Veganistische crème met een rijke consistentie voor de dagelijkse verzorging van een droge, gedehydrateerde, ook gevoelige huid.De plantaardige formule combineert ROZENKLEI en ACAIBERRY, die de huid voorziet van optimale hydratatie en ontgifting, haar regeneratie en voeding ondersteunt.

Inhoud: 50ml

Actie:
De crème verbetert zichtbaar het uiterlijk en de conditie van de huid. Het versterkt, verstevigt en verzacht de opperhuid, elimineert het ongemak, het onaangenaam gevoel van spanning en het branden van de huid, maakt het zacht, glad en fluweelachtig aanvoelend. Het egaliseert de huidskleur, geeft de huid een stralende glans, kalmeert, verzacht, helpt roodheid en andere onvolkomenheden te verminderen.

ROZE KLEI

Delicate maar tegelijkertijd zeer effectieve klei met ontgiftende, reinigende en kalmerende eigenschappen gaat perfect om met de problemen van een droge en gevoelige huid, die moeilijk te verzorgen is. Het heeft het vermogen om gifstoffen en onzuiverheden die zich ophopen op de huid te absorberen, heeft een antiseptisch en regenererend effect op de huid, kalmeert irritaties. Het bevat een schat aan micro- en macro-elementen die een gunstig effect hebben op de huid.

ACAI BERRY

Een sterke antioxidant en een rijke bron van voedingsstoffen voor de huid, zoals vitamine C, vit. E, een complex van B-vitamines, magnesium, calcium, zink, ferulinezuur. Hydrateert, reinigt, verzacht en verfrist de huidskleur.

effect :
Goed gehydrateerde, gladde, zacht aanvoelende, gekalmeerde, stralende huid.

Gebruik:
Masseer de crème elke ochtend en avond in de huid van gezicht, hals en decolleté.

Samenstelling:
Aqua ( Water ) sorbitol, ethylhexylstearaat, betaïne, triethylhexanoïne, cetearylalcohol, glycerylstearaat, glycerine, orbignya oleifera (babassu) zaadolie, squalaan, kaliumcetylfosfaat, calamine, tocoferylacetaat, montmorilloniet, illiet, kaolien, euterpe oleracea (Assai ) Fruitextract, Maltodextrine, Melkzuur, Tocoferol, Beta-Sitosterol, Squaleen, Ascorbylpalmitaat, Glycine Soja (Soja) Olie, Natriumstearoylglutamaat, Natriumpolyacrylaat, Dinatrium EDTA, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Methylparaben, Parfum (Geur), Linalool, Limoneen, Coumarine.

66771
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169038601

Bielenda Botanical Clays...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies