Bielenda Botanical Clays vegan Serum met roze klei 30 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

BOTANICAL CLAYS zijn veganistische cosmetica voor de verzorging van de jonge huid. Rijk aan plantaardige formules op basis van bekende en gewaardeerde NATUURLIJKE KLEI jarenlang : GROEN EN ROZE zorgen voor een diepe reiniging, detox, optimale hydratatie en regeneratie van de huid.

Vegan serum met een rijke consistentie voor de dagelijkse verzorging van de veeleisende droge, vochtarme en gevoelige huid. De plantenformule combineert PINK CLAY en ACAI BERRY, die de huid voorziet van optimale hydratatie en detox, ondersteunt haar regeneratie en voeding.

Inhoud: 30ml

Actie:
Actief, geconcentreerd boosterserum verbetert zichtbaar de uitstraling en conditie van de huid. Het versterkt, verstevigt en verzacht de opperhuid, elimineert het ongemak, het onaangenaam gevoel van spanning en het branden van de huid, maakt het zacht, glad en fluweelachtig aanvoelend. Het heeft antioxiderende eigenschappen, egaliseert de kleur, geeft de huid een stralende glans, kalmeert, verzacht, helpt roodheid en andere onvolkomenheden te verminderen.

ROZE KLEI

Delicate maar tegelijkertijd zeer effectieve klei met ontgiftende, reinigende en kalmerende eigenschappen gaat perfect om met de problemen van een droge en gevoelige huid, die moeilijk te verzorgen is. Het heeft het vermogen om gifstoffen en onzuiverheden die zich ophopen op de huid te absorberen, heeft een antiseptisch en regenererend effect op de huid, kalmeert irritaties. Het bevat een schat aan micro- en macro-elementen die een gunstig effect hebben op de huid.

ACAI BERRY

ACAI BERRY, een sterke antioxidant en een rijke bron van voedingsstoffen voor de huid, zoals vitamine C, vit. E, een complex van B-vitamines, magnesium, calcium, zink, ferulinezuur. Hydrateert, reinigt, verzacht en verfrist de huidskleur.

Effect:
Goed gehydrateerde, gladde, zacht aanvoelende, gekalmeerde, stralende huid.

Gebruik:
Masseer het serum elke ochtend en avond in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik alleen of, om het effect te versterken, als basis voor de crème uit dezelfde lijn.Het serum versterkt het effect van de crème, trekt snel in en is een uitstekende basis voor make-up.

Samenstelling:
Aqua ( Water ), tripelargonine, glycerine, trehalose, Crambe Abyssinica-zaadolie, calamine, Persea Gratissima ( Avocado )-olie, squalaan, tocoferylacetaat, polyglyceryl-6-stearaat, cetearylalcohol, glycerylstearaat, montmorilloniet, illiet, kaolien, Euterpe Oleracea ( Assai) Fruitextract, maltodextrine, plantaardige olie, polyglyceryl-6-behenaat, tocoferol, bèta-sitosterol, squaleen, ascorbylpalmitaat, glycine-sojaolie (sojaboon), xanthaangom, natriumstearoylglutamaat, melkzuur, dinatrium-EDTA, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, Methylparaben, Parfum (Geur), Limonene, Coumarin, Linalool.

66775

Specifieke referenties

ean13
5902169038618

Bielenda Botanical Clays...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies