Bielenda Botanical Clays vegan Serum met groene klei 30 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Dostępny

BOTANISCHE KLEI

Veganistische cosmetica voor de verzorging van de jonge huid. Rijk aan plantaardige formules op basis van al jaren bekende en gewaardeerde NATUURLIJKE KLEI: GROEN EN ROZE geven de huid een diepe reiniging, detox, optimale hydratatie en regeneratie.

BOTANISCHE KLEI Vegan BOOSTER SERUM met groene klei

Veganistisch boosterserum met een lichte gelconsistentie voor de dagelijkse verzorging van de gecombineerde en vette huid, vatbaar voor imperfecties i do glans, met zichtbare, vergrote poriën. Een plantenformule die de bekende en al jaren gewaardeerde GROENE KLEI en PURE ALOËSAP combineert, die de huid voorziet van een diepe reiniging, detox en optimale hydratatie.

Inhoud: 30ml

Actie:
Het actieve, geconcentreerde boosterserum verbetert het uiterlijk en de conditie van de huid, voorkomt overmatige glans van de huid, vermindert de zichtbaarheid van vergrote poriën en andere onvolkomenheden, egaliseert de teint, geeft de huid een stralende glans, maakt haar zacht en glad. Het normaliseert de afscheiding van talg, ondersteunt de vernieuwings- en conditioneringsprocessen van de opperhuid, kalmeert en kalmeert.

GROENE KLEI
Een sterk ingrediënt met antibacteriële, ontgiftende en reinigende eigenschappen gaat perfect om met de problemen van een gecombineerde huid die moeilijk te verzorgen is. Het heeft het vermogen om gifstoffen en onzuiverheden die zich ophopen op de huid te absorberen, heeft een matterend, samentrekkend en uitdrogend effect, vermindert de vorming van onvolkomenheden. Het bevat een schat aan micro- en macro-elementen die een gunstig effect hebben op de huid.

ALOË SAP
Rijk aan vitamine A, B, C en E, evenals mineralen, het hydrateert diep en langdurig, heeft een buitengewoon vermogen om water op te hopen, waardoor het verlies van de opperhuid voorkomt. Het ondersteunt de regeneratie van de huid, verbetert de elasticiteit, kalmeert en kalmeert irritaties.

Effect:
Gladde, matte, verfriste, goed gehydrateerde huid. Poriën minder zichtbaar, imperfecties verminderd.

Gebruik:
Masseer het serum elke ochtend en avond in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik alleen of, om het effect te versterken, als basis voor de crème uit dezelfde lijn.Het serum versterkt het effect van de crème, trekt snel in en is een uitstekende basis voor make-up.

Samenstelling:
Aqua ( Water ), betaïne, glycerine, natriumhyaluronaat, illiet, kaolien, montmorilloniet, Aloe barbadensis- Juice , niacinamide, Magnesium , melkzuur, polysorbaat 20, dinatrium-EDTA, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum (Geur), Citronellol, Linalool, Geraniol, CI 77288.

66776
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169038571

Bielenda Botanical Clays...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies