Bielenda Botanical Clays Reinigingspasta met roze klei 190 g

€ 5,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
11
Niet op voorraad

BOTANICAL CLAYS zijn veganistische cosmetica voor de verzorging van de jonge huid. Rijk aan plantaardige formules op basis van bekende en gewaardeerde NATUURLIJKE KLEI jarenlang : GROEN EN ROZE zorgen voor een diepe reiniging, detox, optimale hydratatie en regeneratie van de huid.

Veganistische gezichtswaspasta die zacht maar tegelijkertijd snel en effectief reinigt en verfrist de moeilijke en veeleisende droge en vochtarme huid, ook gevoelig.

Inhoud: 190 g

Actie:
De pasta reinigt de huid onmiddellijk van gifstoffen en ander vuil, elimineert ongemak, onaangenaam gevoel van spanning en verbranding van de huid. Het geeft de huid alles wat ze nodig heeft in de reinigingsfase, droogt niet uit, kalmeert, ondersteunt hydratatie en regeneratie, bereidt de huid perfect voor op verdere verzorging.

PINK CLAY, delicate maar tegelijkertijd zeer effectieve klei met ontgiftende, reinigende en kalmerende eigenschappen. Het heeft het vermogen om gifstoffen en onzuiverheden die zich ophopen op de huid te absorberen, heeft een verzachtend, antiseptisch en regenererend effect op de huid, kalmeert irritaties. Het bevat een schat aan micro- en macro-elementen die een gunstig effect hebben op de huid.

ACAI BERRY, een sterke antioxidant en een rijke bron van voedingsstoffen voor de huid, zoals vitamine C, vit. E, een complex van B-vitamines, magnesium, calcium, zink, ferulinezuur. Hydrateert, reinigt, verzacht en verfrist de huidskleur.

Effect:
Goed gereinigde, gladde, fluweelzacht aanvoelende huid

Gebruik:
Masseer de pasta zachtjes op een natte huid en spoel daarna af met water. Vermijd de oogcontouren Gebruik elke ochtend en avond, of vaker indien nodig. Breng vervolgens de juiste Bielenda crème aan.

Samenstelling:
Aqua ( Water ), kaolien, glycerine, calamine, polysorbaat 20, Magnesium , melkzuur, kokosglucoside, montmorilloniet, illiet, natriumcocoylalanine, Euterpe Oleracea (Assai) fruitextract, maltodextrine, Panthenol , xanthaangom, dinatrium-EDTA, Natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum (geur), limoneen.

66780

Specifieke referenties

ean13
5902169038625

Bielenda Botanical Clays...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies