Bielenda Blueberry C-Tox Gezichtswasmousse 135 g

€ 4,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
9
Dostępny

Hier is een veganistische mousse met een donzige romige textuur in #foodie-stijl, ontworpen voor het dagelijks wassen en reinigen van een vochtarme, doffe huid.

Onze mousse is een echte cocktail van kostbare actieve ingrediënten. Wij hebben er in gemengd:
- bosbessenzaadolie - gemaakt als bijproduct van de sapproductie (niets wordt verspild en we krijgen een gezond super #lesswaste-ingrediënt), heeft antioxiderende, hydraterende en voedende eigenschappen, het is een onbetwist #superfood voor je huid,
- vitamine C - dit ingrediënt behoeft geen introductie, iedereen heeft al gehoord van zijn beroemde verhelderende eigenschappen,
- frambozenextract - vormt een perfecte aanvulling op onze fruitsamenstelling en verfrist, verstevigt en kalmeert natuurlijk de opperhuid.

De superzachte mousse-formule reinigt zacht maar effectief de opperhuid van onzuiverheden en overtollig talg. Het droogt het niet uit, trekt er niet aan en veroorzaakt geen ongemak. Geeft het effect van zuiverheid, frisheid, satijnzachtheid en een gladde huid. Bereidt de huid perfect voor op verdere verzorging. We zullen het niet hebben over de waanzinnige geur en het plezier om het te gebruiken, dat zul je zeker zelf zien.
66782
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169038663

Bielenda Blueberry C-Tox...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies