Venita Professional poeder Henna voor wenkbrauwen /1.0/ Zwart 4 g

€ 6,50
Inclusief belasting

Venita Henna Color - Hennapoeder voor verjonging en verfrissing van de haarkleur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Venita Professional poeder Henna voor wenkbrauwen /1.0/ Zwart 4 g

Ontdek het geheim van intense kleuren en uitgebreide verzorging dankzij Powder Henna. Met dit unieke product kunt u de kleur van uw haar eenvoudig opfrissen, waardoor het een compleet nieuwe look krijgt. De rijke formule van de cosmetica, op basis van henna-extract, garandeert niet alleen een onderscheidende tint, ale ook een uitgebreide verzorging.

Functies:

-Intensief kleureffect: poederhenna verkrijgbaar in twee fantastische kleuren - zwart en bruin, zodat u deze kunt aanpassen aan uw individuele voorkeuren.

- Uitgebreide verzorging: Henna-extract dringt diep door in de haarstructuur, geeft het een intense kleur en verbetert de algehele conditie.

- Expressieve wenkbrauwen: de innovatieve, hooggepigmenteerde formule herstelt onmiddellijk een mooi, gezond uiterlijk van de wenkbrauwen, modelleert hun vorm en verhoogt optisch hun dichtheid.

-Langdurig effect: Henna blijft tot 4 weken op de wenkbrauwen zitten, benadrukt het karakter van de look en voegt natuurlijke schoonheid toe.

-Eenvoudige toepassing: snel en gemakkelijk te gebruiken, perfect voor zowel ervaren als beginnende wenkbrauwverfers.

HOE TE GEBRUIKEN

Bereid het hennamengsel volgens de instructies op de verpakking. Breng henna aan op je wenkbrauwen en modelleer zorgvuldig hun vorm. Laat het gedurende de aangegeven tijd staan, zoals aanbevolen. Spoel af en geniet van het effect van intense, verzorgde wenkbrauwkleuren.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114422
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902101520317

Venita Professional poeder...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies