Veoli Botanica Enjoy the Candleness veganistische lichaamsmassagekaars met 40% Sheaboter en pruimenzaadolie 100 ml

€ 24,90
Inclusief belasting

Een ideale keuze voor alle huidtypes, vooral de rijpe, droge en vochtarme huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Veoli Botanica Enjoy the Candleness veganistische lichaamsmassagekaars met 40% Sheaboter en pruimenzaadolie 100 ml

Een massagekaars is een geweldige optie voor verzorgingsbehandelingen, omdat deze zorgt voor intense hydratatie, regeneratie en een verzachtend gevoel van de huid. Het bevat 40% Shea Butter en 2% amandelolie, die werken als natuurlijke verzachtende middelen en de huid perfect hydrateren, regenereren, verzachten en verzachten. Bij verhitting smelt de kaars en bereikt de ideale lichaamstemperatuur. Dit maakt niet alleen een effectieve massage mogelijk, ale zorgt er ook voor dat de ingrediënten in de kaars diep in de opperhuid doordringen en de huid intensief verzorgen. Bovendien heeft de aromatische geur van de kaars een ontspannend effect op de zintuigen, verbetert de stemming en zorgt voor een gevoel van ontspanning. De kaars is vegan en bevat geen paraffine, waardoor hij vriendelijk is voor de huid en het milieu. Het is een ideale keuze voor alle huidtypes, vooral de rijpe, droge en vochtarme huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Steek de kaars aan en wacht 10 minuten om voldoende van het product te laten smelten. Schakel vervolgens de vlam uit, controleer de temperatuur en giet de warme olie rechtstreeks op de huid. Voer de massage uit, vermijd het gebied rond de ogen. Herhaal de actie indien nodig. Uit de buurt van warmtebronnen en zonlicht bewaren.

SAMENSTELLING

Butyrospermum Parkii-boterEthylhexylcocoaatEuphorbia Cerifera-wasHelianthus Annuus-zaadoliePARFUMISOSTEARYL ISOSTEARATEPrunus Amygdalus Dulcis-olieSolanum Lycopersicum-zaadolieCAPRYL/CAPRIC TRIGLYCERIDEVaccinium Macricarpon-zaadolieTOCOPHEROL LYCOPENEVitis Vinifera-zaadoliePrunus Domestica-zaadoliePrunus Armeniaca-pitolieCITRAL LIMONENE LINALOOL. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114667
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904555695573

Veoli Botanica Enjoy the...

€ 24,90
group_work Toestemming voor cookies