Listerine Stay White mondwater 500 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Mondwater dat effectief beschermt tegen tandsteenvorming

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Listerine Stay White mondwater 500 ml

Listerine Stay White is een mondwater dat effectief beschermt tegen de vorming van tandsteen en helpt de natuurlijke witheid van tanden te behouden. Het heeft een verfrissend effect en zorgt voor een frisse adem tot wel 24 uur lang. Belangrijk is dat het zelfs bij langdurig gebruik geen verkleuring van het glazuur en de tandvullingen veroorzaakt. Bovendien verstoort het de natuurlijke balans van de bacteriële mondflora niet, wat bijdraagt aan het behoud van een gezond mondmilieu. Dit product biedt uitgebreide ondersteuning voor de dagelijkse mondhygiëne en zorgt voor zowel de esthetiek van uw tanden als een frisse adem.

HOE TE GEBRUIKEN

Voor een optimale effectiviteit 's ochtends en 's avonds gebruiken na het tandenpoetsen. Giet 20 ml (4 theelepels x 5 ml) in een kopje, spoel je tanden en tandvlees grondig gedurende 30 seconden en spuug de vloeistof uit.

SAMENSTELLING

Aqua , Alcohol, Sorbitol, Poloxameer 407, Benzoëzuur, Zinkchloride, Eucalyptol, Methylsalicylaat, Thymol, Natriumbenzoaat, Menthol, Sucralose, Aroma , Natriumsaccharine, Cl 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

113262
a lot

Specifieke referenties

ean13
3574661527451

Listerine Stay White...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies