Vis Plantis Pharma Care Natuurlijke Douchegel Roos + Eiwitten 500 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

De heerlijke geur van centifolia-roos maakt van baden een ontspannende ervaring waarmee u uw lichaam kunt reinigen en kunt genieten van de momenten die u onder de douche doorbrengt.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Vis Plantis Pharma Care Natuurlijke Douchegel Roos + Eiwitten 500 ml

Natuurlijke douchegel met centifolia-rozenextract is een uitstekend product voor de dagelijkse reiniging en huidverzorging tijdens het baden. Het is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en zorgt voor voldoende hydratatie en droogt de huid niet uit, waardoor deze glad wordt en heerlijk ruikt. De belangrijkste ingrediënten van de gel zijn extract van rozencentifolia, inuline, ureum en soja-eiwitten. Centifolia-rozenextract geeft de gel een prachtige rozengeur die betovert en zorgt voor plezier tijdens het baden. Inuline en ureum zijn vochtinbrengende ingrediënten die helpen het juiste niveau van hydratatie van de huid te behouden, waardoor het gevoel van droogheid wordt geëlimineerd. Sojaproteïnen ondersteunen de conditie van de huid, waardoor deze zacht wordt. Het flesje met daarin de douchegel is 100% gerecycled en recyclebaar, wat goed is voor het milieu. Deze natuurlijke douchegel is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar lichaamsverzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten. De heerlijke geur van centifolia-roos maakt baden tot een ontspannende ervaring waarmee u uw lichaam kunt reinigen en uw tijd onder de douche aangenamer kunt maken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de vochtige huid, masseer in en spoel vervolgens grondig uit

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, cocamidopropylbetaïne, glycerine, Rosa Centifolia-bloemextract, gehydrolyseerde soja-eiwit, inuline, ureum, gehydrogeneerde plantaardige glyceridencitraat, Panthenol , kokosglucoside, glyceryloleaat, glycoldistearaat, tocoferol, pantolacton, Laureth-4, Citroenzuur, natriumchloride, parfum, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, citronellol, geraniol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114124
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618136143

Vis Plantis Pharma Care...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies