Etja Essentiële Olie Antiseptische Olie Mix van Essentiële Oliën 10 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

ANTISEPTISCHE OLIE - 100% NATUURLIJK

Een unieke melange op basis van 5 natuurlijke etherische oliën van de hoogste kwaliteit met sterke antiseptische en antivirale eigenschappen. Het heeft een zeer intense, aangename en verfrissende geur. Het heeft een verwarmend effect en stimuleert het immuunsysteem. Het is een bondgenoot in de herfst en winter. Het ondersteunt de natuurlijke afweer van het lichaam en heeft een positief effect op het welzijn van mensen met verkoudheid en vermoeidheid. De samenstelling van het mengsel omvat:


NATUURLIJKE CITROENOLIE /Citrus Limonum Oil/ - verkregen uit de schil van de vrucht van de citroenboom door stoomdestillatie. Het heeft antiseptische en bacteriedodende eigenschappen. Het wordt gebruikt bij huidontstekingen, herpes en acne. Het desinfecteert de lucht en stoot effectief insecten af. Het heeft een verfrissende en stimulerende werking op het lichaam en helpt ook bij lusteloosheid. Zoals alle citrusoliën is het lichtgevoelig en mag het niet worden gebruikt bij het zonnebaden of het blootstellen van de huid aan UV-licht.


NATUURLIJKE CINNAMON BARK OIL /Cinnamonum zeylanicum Oil/ - verkregen uit de schors van de Ceylon-kaneelboom in het stoomdestillatieproces. Het is een van de sterkste natuurlijke antiseptica. Het heeft sterk verwarmende, ontstekingsremmende en samentrekkende eigenschappen. In de aromatherapie wordt het gebruikt om reumatische pijnen te masseren. Het stimuleert de bloedsomloop sterk, wat een positief effect heeft op de eliminatie van cellulitis en overmatige hoeveelheden vetweefsel. Vanwege de extra antibacteriële en antivirale eigenschappen is het nuttig bij infecties van de bovenste luchtwegen, verkoudheid en catarre.


NATUURLIJKE EUCALYPTUS-OLIE / Eucalyptus Globulus-olie/ - verkregen door stoomdestillatie van twijgen en bladeren van de Eucalyptus Globulus-boom. Het heeft antibacteriële en antivirale eigenschappen. Het wordt gebruikt bij de behandeling van infecties van de bovenste luchtwegen, catarre, hoest, sinusitis en reumatische pijnen. Eucalyptusolie stimuleert de immuunmechanismen van het lichaam. Het ontspant de bronchiën, maakt de resterende slijmafscheiding vloeibaar en zuivert de neusbijholten. Verfrist de geest bij verkoudheid of hooikoorts. Het heeft een slijmoplossend, ontstekingsremmend en desinfecterend effect, daarom wordt het vaak gebruikt voor inhalatie. Het desinfecteert en verfrist de lucht, aanbevolen voor het aromatiseren van kamers.


NATUURLIJKE KRUIDOLIE /Eugenia Caryophyllus Bud Oil/ - verkregen uit bloemknoppen, groenblijvende, tot 20 m hoge kruidnagelboom. Het belangrijkste actieve ingrediënt van kruidnagelolie is eugenol, dat een sterk bacteriedodend en verdovend effect heeft. Gebruikt bij de behandeling van reuma en infecties van de bovenste luchtwegen. Het stimuleert en verheldert de geest. Vroeger gebruikt als afrodyzjak . Het karakteristieke aroma en de samenstelling zorgen ervoor dat natuurlijke kruidnagelolie wordt gebruikt als een natuurlijk afweermiddel, d.w.z. een middel om insecten, met name zwarte vliegen, af te weren.


NATUURLIJKE ROZEMARIJNOLIE /Rosmarinus Officinalis-olie/ - verkregen uit de rozemarijnstruik in het stoomdestillatieproces. Het stimuleert de geest en vergemakkelijkt het denk- en concentratieproces. De olie stimuleert de bloedsomloop, stimuleert het werk van het hart, reguleert de bloeddruk. Het heeft een positief effect op menstruatiestoornissen. Rozemarijnolie is een goede pijnstiller. Het heeft verwarmende en regenererende eigenschappen, daarom wordt het gebruikt bij reumatische pijnen, bij de massage van vermoeide en gespannen spieren. Als sterk antisepticum werkt het goed bij infecties van de bovenste luchtwegen, hoesten en vooral bij huidaandoeningen.
WERKING Antiseptisch, bacteriedodend, antiviraal, antidepressivum, verwarmend, verlicht pijn en vermoeidheid.
GEBRUIKSAANWIJZING• Bad - voeg 5-6 druppels toe aan een badkuip gevuld met 1/3 warm water. Badtijd tot 15 minuten.
• Massage - voeg tot 35 druppels per 50 ml basisolie toe. Het stimuleert de bloedsomloop, heeft een pijnstillend effect en regenereert vermoeide spieren.
• Inhalatie bij infecties van de bovenste luchtwegen, ademhalingsmoeilijkheden, chronische rhinitis, faryngitis en laryngitis.
• Comprimeer - vermindering van de symptomen van vermoeidheid
• voetbaden - nuttig in de strijd tegen voetschimmel.
• Aromahaard - voeg een paar druppels toe aan het water in het theelichtje met een kaarsje
• Desinfecterende, antibacteriële en antivirale spray - voeg 25-30 druppels van het mengsel toe aan 100 ml 60%-80% spiritus.
• Diffuser - voeg een paar druppels toe aan de diffuser en zet het programma op het apparaat aan.
• Suna - voeg 3-4 druppels toe aan een eetlepel water en giet over hete stenen.
GEUR Aangenaam, kruidig, verwarmend
67451

Specifieke referenties

ean13
5901138386316

Etja Essentiële Olie...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies