Etja Natuurlijke Citronella Etherische Olie 10 ml

€ 3,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Dostępny

Het wordt gekenmerkt door een sterke, zoete, citrusachtige en aangename geur. Het heeft schimmelwerende, antiseptische en desinfecterende eigenschappen. Het heeft een kalmerend effect, verlicht ernstige nerveuze spanning, migraine en hoofdpijn. Gebruikt als geurstof met bewezen insectenwerende eigenschappen (muggen, vliegen, vlooien, teken). Het wordt veel gebruikt bij de productie van zeep, parfumerieën, cosmetica en de geurindustrie over de hele wereld.

Natuurlijke etherische olie verkregen uit de stengels en bladeren van citroengras (Cymbopogon), in het proces van stoomdestillatie. Het wordt gekenmerkt door een sterke, zoete, citrusachtige en aangename geur. Het heeft schimmelwerende, antiseptische en desinfecterende eigenschappen. Het heeft een kalmerend effect, verlicht ernstige nerveuze spanning, moeilijk in slaap vallen, migraine en hoofdpijn, en is ook nuttig bij de behandeling van depressie, angst en apathie. Ook gebruikt als middel om pijn in spieren en gewrichten te verlichten. Gebruikt als geurstof met bewezen insectenwerende eigenschappen (muggen, vliegen, vlooien, teken), voorkomt het ook in grote mate beten. Het wordt veel gebruikt bij de productie van zeep, parfumerieën, cosmetica en de geurindustrie over de hele wereld.

Alle etherische oliën die ETJA aanbiedt zijn 100% natuurlijk


ACTIE

Kalmerend, schimmelwerend, antiseptisch, desinfecterend.

HOE TE GEBRUIKEN

Lichaamsmassage - gemengd met een basisolie (bijv. zoete amandelolie, abrikozenpitolie, jojoba-olie) heeft een licht verwarmend effect, verlicht nerveuze spanning, spier- en gewrichtspijn.

Tempelmassage - voeg 2-3 druppels toe aan één pompje Etja-olie (ca. 5 ml) en masseer de slapen zachtjes met uw vingertoppen. Handig bij hoofdpijn en migraine.

Inhalaties - tijdens de menopauze, nerveuze spanning, depressie, apathie

Aromatiserende kamers (geurende open haard, diffuser, luchtbevochtigers, sproeinevel) - geeft een aangename, lichtzoete citrusgeur. Het heeft een kalmerend effect, nuttig bij hoofdpijn en migraine

Ontspannend bad - een paar druppels olie toegevoegd aan een badkuip gevuld met 1/3 warm water zal de symptomen van depressie verminderen, helpen bij huidontsteking en eczeem

Een toevoeging aan crèmes en cosmetica bedoeld voor de vette en acne huid

Het kan worden gebruikt als ingrediënt van verfijnde zelfgemaakte parfums

olijf voor muggen en teken - voeg een paar druppels citronellaolie toe aan de oliebasis (tot 35 druppels per 50 ml basisolie). Smeer het lichaam in de Franse techniek (buigingen op de ellebogen, knieën, polsen en achter de oren)

67455
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901138386224

Etja Natuurlijke Citronella...

€ 3,90
group_work Toestemming voor cookies