Etja Natuurlijke Spar Etherische Olie 10 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Dostępny

Natuurlijke sparrenolie wordt gewonnen uit jonge scheuten van de Noorse spar. Het heeft een stimulerende en verfrissende werking op een vermoeide geest. Het verwijdert de symptomen van vermoeidheid, nerveuze uitputting en neuralgie. Het kan overmatig zweten verminderen en de bloedsomloop stimuleren. Dankzij de verwarmende eigenschappen kan het de symptomen van reuma en artritis verzachten.

De olie heeft antiseptische, infectiewerende en ontstekingsremmende eigenschappen, verzacht infecties van de bovenste luchtwegen. Het heeft een lichte, frisse, harsachtige, houtachtige geur en een gele of kleurloze kleur.

Sollicitatie

Vermoeidheid, nerveuze uitputting en neuralgie.

Gebruik

Therapeutische massage gebruikt voor verkoudheid en lichamelijke zwakte, bad - met sparrenolie gebruikt voor verkoudheid en verzacht infecties van de bovenste luchtwegen, inhalaties, natuurlijke aroma's van de lucht, stoombad, aromatherapeutische zouten en badschuim.

Masseer 5 druppels etherische olie tot 12 druppels dragerolie en masseer vervolgens het lichaam met bolvormige bewegingen van de hand.
Bad: olie-oplossing /5 druppels etherische oliën , 10-15 druppels dragerolie/ giet in een badkuip gevuld met 1/3 water bij een temperatuur van ongeveer 35°C. Verdeel de olie voorzichtig over het wateroppervlak.
Aromatisering: voeg een paar druppels etherische olie toe aan een vat met heet water, luchtbevochtiger of aromatische haard.

Het mag niet worden gebruikt door zwangere en zogende vrouwen. Vermijd contact met de ogen. Voor extern gebruik.

Bewaar in een goed gesloten donkere glazen fles bij kamertemperatuur buiten het bereik van kinderen.

100% natuurlijk.

100518
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5908310446370

Etja Natuurlijke Spar...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies