Maxigra Femina hydraterende intieme gel 75 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Gespecialiseerde intieme gel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Maxigra Femina hydraterende intieme gel 75 ml

Gespecialiseerde intieme gel, gemaakt voor vrouwen die de kwaliteit van hun intieme leven willen verbeteren. Dankzij de formule elimineert het het ongemak dat gepaard gaat met uitdroging, jeuk en verbranding van intieme delen, waardoor een goede slip en onmiddellijke en langdurige hydratatie wordt gegarandeerd. De formule is ontwikkeld om zo goed mogelijk aan de behoeften van vrouwen te voldoen. Hyaluronzuur hydrateert effectief en langdurig de intieme zone, melkzuur helpt de juiste pH-waarde te behouden en versterkt de natuurlijke bescherming, is op waterbasis, is gemakkelijk af te wassen en laat geen vlekken achter.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de uitwendige intieme delen die zijn blootgesteld aan schaafwonden, ook vóór intiem contact. Het wordt aanbevolen om aan te brengen na het wassen en drogen van het intieme gebied. Kan indien nodig meerdere keren per dag worden gebruikt.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, dipropyleenglycol, hydroxyethylcellulose, Hyaluronic Acid , melkzuur, Aloe arborescens-bladextract, propyleenglycol, ethylhexylglycerine, caprylhydroxaminezuur, natriumnitraat op de productverpakking

109913
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903060618114

Maxigra Femina hydraterende...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies