BIOVAX Trychologic Serum voor hoofdhuid Roos 50 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Dit Serum is bedoeld om roos, zowel droge als vette, te bestrijden en jeuk en schilfering van de hoofdhuid te verlichten.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

BIOVAX Trychologic Serum voor hoofdhuid Roos 50 ml

Dit gespecialiseerde antiroosserum bevat ingrediënten met multidirectionele werking. De belangrijkste actieve ingrediënten zijn:

-3,1 1% Antiroos Hoofdhuid CPLX met piroctonolamine: Beperkt de vermenigvuldiging van bacteriën en schimmels die verantwoordelijk zijn voor roos.

- 5 % HydroUrea-complex: hydrateert intensief en verzacht het stratum corneum van de opperhuid.

-1% Probioticum: een verzachtend probioticum dat de ontsteking van de haarzakjes verzacht en de pH-balans van de huid herstelt.

-Melkzuur: een zacht AHA zuur dat helpt bij het exfoliatieproces van de opperhuid.

Dit serum is bedoeld om roos, zowel droge als vette, te bestrijden en jeuk en schilfering van de hoofdhuid te verlichten. Het heeft een lichte en niet-vette formule die het haar niet verzwaart of sneller vettig maakt. De werkzaamheid van dit serum is bevestigd door tests uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium na 4 weken gebruik. Studies hebben aangetoond dat het serum beschermt tegen roos, verlichting biedt bij jeuk, het microbioom van de huid beschermt en in balans brengt en de regeneratie van de hoofdhuid ondersteunt.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud de fles voor elk gebruik. Om gelijkmatig aan te brengen, brengt u het volledige volume van de pipet aan en laat u druppel voor druppel op verschillende delen van de hoofdhuid vallen. Masseer het serum in de huid voor verdeling en betere opname. Niet spoelen. Gebruik één keer per dag.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, propyleenglycol, propaandiol, alcoholdenat., hydroxyethylureum, Lactobacillus-ferment, piroctone-olamine, melkzuur, xanthaangom, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, trideceth-9, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum, linalool, geraniol, hexyl Kaneel. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113006
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116092577

BIOVAX Trychologic Serum...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies