Emotopic Huidpreparaat voor wiegkapje Vanaf de eerste levensdag 75 ml

€ 13,30
Inclusief belasting

Ondersteuning van de behandeling van wiegkap bij zuigelingen vanaf de eerste levensdag

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Emotopic Huidpreparaat voor wiegkapje Vanaf de eerste levensdag 75 ml

Het preparaat is speciaal ontwikkeld om de behandeling van wiegkap te verzachten en te ondersteunen bij zuigelingen vanaf de eerste levensdag en bij kinderen en volwassenen die lijden aan seborroïsch eczeem van de hoofdhuid. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen en ingrediënten van het preparaat:

-Voor wiegkapje: Het product is bedoeld voor gebruik op het wiegkapje, wat een veel voorkomend probleem is bij baby's. Het helpt symptomen zoals gelige schubben te verlichten en ondersteunt het proces van het elimineren van eeltige schubben.

-Terugvalpreventie: Het product helpt niet alleen de huidige symptomen te verlichten, ale ook om herhaling ervan te voorkomen. Dit is belangrijk omdat seborroïsch eczeem moeilijk onder controle te houden kan zijn.

-Reiniging van de hoofdhuid: De formule van het preparaat is effectief en zorgt voor onmiddellijke reiniging van de door veranderingen getroffen gebieden. De ingrediënten in het recept helpen de opperhuid te verzachten en het verwijderen van eeltige schubben te vergemakkelijken.

-Bescherming en hydratatie: het product bevat natuurlijke oliën zoals hennepolie en koolzaadolie, die een mechanische barrière op de huid creëren. Deze barrière voorkomt waterverlies uit de epidermis, waardoor het juiste niveau van hydratatie en smering van de huid wordt hersteld.

-Versterking van de beschermende barrière: Het preparaat is verrijkt met verzachtende middelen die de natuurlijke beschermende barrière van de opperhuid versterken. Dit helpt de hoofdhuid te beschermen en kalmeert de geïrriteerde huid van je baby.

-Veilig voor baby's: Het preparaat is geschikt voor gebruik vanaf de eerste levensdag van baby's, wat betekent dat het veilig en zacht is voor de gevoelige huid van baby's.

Voor baby's en kinderen, vooral rond het hoofd, is het belangrijk om producten te gebruiken die speciaal voor hen zijn ontworpen om irritatie en allergische reacties te voorkomen.

HOE TE GEBRUIKEN

Voor gebruik schroeft u de dop los, scheurt u de bescherming eraf en draait u deze weer vast. Om de massa af te geven, draait u voorzichtig aan de dop totdat deze vastklikt. Breng het preparaat voorzichtig aan op het oppervlak van de hoofdhuid waar schubben aanwezig zijn (bij kinderen - op plaatsen waar wiegkap aanwezig is).

Masseer zachtjes en laat ongeveer 30 minuten op de huid zitten. Kam vervolgens de verzachte nagelriemen voorzichtig uit met een zachte haarborstel.

SAMENSTELLING

Gezuiverd water, Ureum, Verzachtende middelen: Hennepolie, Canola-olie, Glycerol, Melkzuur, Hydroxyacetofenon, Hulpstoffen De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

114185
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900717690752

Emotopic Huidpreparaat voor...

€ 13,30
group_work Toestemming voor cookies