Oillan Derm+ Bademulsie vanaf de 1e levensdag 400 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Een emulsie speciaal gemaakt voor de atopische huid met een neiging tot uitdroging en de symptomen ervan

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Oillan Derm+ Bademulsie vanaf de 1e levensdag 400 ml

Atopicare is een innovatieve emulsie voor het bereiden van een rustgevend bad, speciaal gemaakt voor de atopische huid met een neiging tot uitdroging en de symptomen ervan zoals ruwheid, jeuk, branderig gevoel, vervellen of krassen. Het product ondersteunt de natuurlijke immuniteit van de huid, hydrateert intensief en smeert optimaal waardoor het comfort wordt hersteld.

Kenmerken van de emulsie:

-Atopicare-formule: innovatieve technologie voor het inkapselen van een plantencomplex van biocompatibele oliën van teunisbloem, baobab, perilla en shea in een speciaal ontworpen drager. Het biedt onmiddellijke huidaanvulling en versterkt de beschermende laag.

-Voor atopische huid: speciaal ontworpen voor de atopische huid, verlicht de symptomen en helpt het comfort te herstellen.

-Geen kleur- of geurstoffen: Het product bevat geen kleur- of geurstoffen, waardoor het risico op irritatie tot een minimum wordt beperkt.

-Klinische tests: positief advies van het Centrum nr. 76/OP. Getest onder dermatologisch en pediatrisch toezicht.

Voordelen:

-Zachte reiniging van de huid.

- Het verlichten van het onaangename gevoel van spanning, branderig gevoel en jeuk.

- Aanzienlijke vermindering van de noodzaak om te krabben.

-De huid wordt zacht en glad.

-Voorkomt herhaling van uitdroging en irritatie.

Atopicare - voor de huid die onmiddellijke verlichting en uitgebreide verzorging verdient.

HOE TE GEBRUIKEN

Baden in een badkuip of badkuip: voeg 1-2 schepjes emulsie toe aan warm water. Het bad moet 10-20 minuten duren en droog vervolgens de huid voorzichtig af zonder te wrijven. Je kunt het ook onder de douche gebruiken, direct op een natte huid en daarna afspoelen met warm water. De emulsie heeft zacht reinigende eigenschappen - het is niet nodig om aanvullende producten te gebruiken om de huid te reinigen.

SAMENSTELLING

Paraffinum Liquidum, Isopropylpalmitaat, C12-13 Pareth-3, PEG-40 Sorbitanperoleaat, Ceramide NP, Squalaan, Butyrospermum Parkii-boter, Adansonia Digitata-zaadolie, Oenothera Biennis-olie, Perilla Ocymoides-zaadolie, glycerylstearaat, palmitinezuur, cetylalcohol , Laurylalcohol, Myristylalcohol, Behenylalcohol, Stearinezuur, Tocoferylacetaat, Palmpitglyceriden, Lecithine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115253
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116091624

Oillan Derm+ Bademulsie...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies