Oxedermil Crème voor gebarsten hielen met 30% ureum 50 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Verzacht de huid van de hielen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Oxedermil Crème voor gebarsten hielen met 30% ureum 50 ml

Oxedermil is een gespecialiseerde crème bedoeld voor intensieve hielverzorging. De unieke formule, verrijkt met actieve ingrediënten, verzacht de huid effectief, elimineert verhoornde en verdikte opperhuid en voorkomt de vorming van eelt. De crème heeft een regenererend en herstellend effect, waardoor de neiging van de hielhuid om te barsten wordt verminderd.

Effectieve actie:

- Verzacht de hielhuid: Dankzij het ureumgehalte van 30% verzacht de crème de hielhuid effectief, waardoor de gladheid en elasticiteit wordt gegarandeerd.

- Elimineert vereelte opperhuid: De crème elimineert effectief eeltige en verdikte opperhuid, waardoor de algehele conditie van de huid verbetert.

-Exfoliatie van ego opperhuid: Het exfoliërende effect van de crème verwijdert effectief eeltige opperhuid, waardoor het gezonde uiterlijk van de hielhuid wordt hersteld.

-Voorkomt de vorming van eelt: Regelmatig gebruik van de crème helpt de vorming van nieuw eelt te voorkomen, waardoor de huid van de hielen in goede conditie blijft.

-Vermindert de neiging tot barsten: De crème vermindert de neiging van de hielhuid om te barsten en beschermt deze tegen ongunstige omgevingsomstandigheden.

-Regenereert en reconstrueert: Vitamine E en allantoïne ondersteunen huidregeneratieprocessen en dragen bij aan de reconstructie van de huidstructuur van de hielen.

-Emulsieconsistentie: De crème heeft een lichte emulsieconsistentie, wat een gelijkmatige en gemakkelijke toepassing vergemakkelijkt.

Oxedermil is een alomvattende oplossing voor mensen die worstelen met het probleem van gebarsten hielen, biedt effectieve verzorging en herstelt een gezond, glad uiterlijk van de hielen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dunne laag Oxedermil-crème aan op schone en droge voeten op plaatsen met verdikte en gebarsten opperhuid. Gebruik twee keer per dag totdat de symptomen verdwijnen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115258

Specifieke referenties

ean13
5900116020068

Oxedermil Crème voor...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies