Hypoallergene siliconen littekengel 30 g

€ 7,90
Inclusief belasting

Littekengel is een veelzijdig product dat niet alleen littekens vermindert, ale ook de algehele conditie van de huid ondersteunt, waardoor deze er gezond en stralend uitziet

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Littekengel is een innovatief preparaat dat is ontworpen voor uitgebreide regeneratie van de huid die is aangetast door posttraumatische, acne- en postoperatieve littekens, en voor het verminderen en gladstrijken van striae. Het werkt intensief dankzij een unieke formule op basis van actieve ingrediënten.

Voordelen:

-Vermindering, verheldering en gladder maken van littekens: De gel vermindert effectief de zichtbaarheid van littekens, waardoor ze een natuurlijk uiterlijk krijgen.

-Versnelde huidregeneratie: Dankzij actieve ingrediënten ondersteunt het de snelle regeneratie van de huidstructuur, waardoor het gezonde uiterlijk wordt hersteld.

- Verlichten van gevoelens van spanning en jeuk: de gel biedt onmiddellijke verlichting en verzacht het gevoel van strakheid en jeuk van de huid.

- Juiste huidvochtigheid: de siliconenbasis handhaaft het juiste huidvocht, wat het littekengenezingsproces ondersteunt.

-Ondersteuning van het verhelderen en gladder maken van traumatische en postoperatieve littekens: De gel is ideaal voor gebruik na keizersnede-operaties, borstamputaties of in het geval van posttraumatische littekens.

-Vermindering en verzachting van striae: Het preparaat is ook effectief bij het verminderen en gladstrijken van striae op de huid.

Littekengel is een veelzijdig product dat niet alleen littekens vermindert, ale ook de algehele conditie van de huid ondersteunt, waardoor deze er gezond en stralend uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng plaatselijk aan op het litteken. 2-3 maal daags een dunne laag op de huid aanbrengen en zachtjes inwrijven. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Bij huidirritatie het gebruik van het preparaat staken.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115259

Specifieke referenties

ean13
5900116006475

Hypoallergene siliconen...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies