Katarek Complete Secure+ loopneusset: stofzuigeraspirator en 20 flessen fysiologische zoutoplossing

€ 26,80
Inclusief belasting

Een complete kit om verkoudheid bij kinderen te bestrijden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Katarek Complete Secure+ loopneusset: stofzuigeraspirator en 20 flessen fysiologische zoutoplossing

Katarek Complete Secure+ is een complete set ter bestrijding van verkoudheid bij kinderen. Het bevat een speciale neusaspirator voor kinderen, fysiologische zoutoplossing aangepast aan de behoeften van de allerkleinsten en aanvullende accessoires. Deze aspirator is ontworpen om te worden aangesloten op een stofzuiger, waardoor een loopneus bij een kind effectief kan worden verwijderd. Dit is vooral belangrijk omdat kleine kinderen nog niet zelfstandig hun neus kunnen snuiten. U kunt de aspirator al vanaf de eerste levensdagen van uw baby gebruiken.

Set bevat:

-Rhinale aspirator met afneembare kamer: een praktische oplossing die het reinigen en onderhouden van de hygiëne van de aspirator vergemakkelijkt.

-Twee aspiratortips: Bied verschillende opties om aan de behoeften van uw baby op het gebied van neusverzorging te voldoen.

-Borstel: Een handig hulpmiddel om de element grondig schoon te maken.

-Zoutoplossing (20 ampullen van elk 5 ml): Zachte fysiologische zoutoplossing, speciaal aangepast voor kinderen, helpt de neus te hydrateren en te reinigen.

Deze kit biedt uitgebreide hulp bij de verzorging van de neus van uw kleintje, waardoor het proces van slijm en het reinigen van de neus eenvoudiger en effectiever wordt.

115719
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905279336247

Katarek Complete Secure+...

€ 26,80
group_work Toestemming voor cookies