SFD Cordyceps 60 capsules

SFD Cordyceps 60 capsules

€ 11,60
Inclusief belasting
117802

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal
Laatste items in voorraad

SFD Cordyceps 60 capsules

SFD CORDYCEPS is een voedingssupplement met een geconcentreerd extract uit de vruchtlichamen van Cordyceps sinensis met een hoge concentratie van de grondstof 10:1, verkrijgbaar in de vorm van handige capsules. De verpakking bevat 60 porties.

Cordyceps is een geslacht van paddenstoelen die bekend staan om hun eigenschappen die het uithoudingsvermogen en de prestaties van het lichaam ondersteunen. Cordyceps sinensis is een van de bekendste soorten van dit geslacht en wordt vooral aanbevolen voor atleten en mensen die een actieve levensstijl leiden. Deze paddenstoel ondersteunt de natuurlijke energieprocessen van het lichaam, waardoor het een waardevolle aanvulling is op de voeding voor mensen die hun fysieke conditie willen verbeteren.

Waarom kiezen voor SFD CORDYCEPS?

-Hoge concentratie: 10:1-extract zorgt voor een effectieve werking door een geconcentreerde hoeveelheid actieve ingrediënten te leveren.

-Handige vorm: De capsules zijn gemakkelijk door te slikken, waardoor het supplement gemakkelijker regelmatig te gebruiken is.

-Ondersteuning voor actieve mensen: Cordyceps wordt speciaal aanbevolen voor atleten, omdat het het uithoudingsvermogen en de regeneratie van het lichaam ondersteunt.

HOE TE GEBRUIKEN

Lees vóór gebruik de bijsluiter die in de verpakking zit en gebruik deze in overeenstemming met de bijsluiter

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117802
slechts een paar over

Specifieke referenties

SFD Cordyceps 60 capsules

€ 11,60
group_work Cookie toestemming