Parasoftin Exfoliërende voetsokken

€ 5,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Dostępny

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

Het mengsel van AHA /BHA-zuren is verantwoordelijk voor intensieve regeneratie en vernieuwing van de opperhuid. Een complex van extracten (extracten van honing, vijgencactus, peer, passievrucht, citroen, druif en ananas) verzorgt en hydrateert de huid van de voeten. Ureum, allantoïne - hydraterende werking, ondersteunt de regeneratie en reconstructie van de opperhuid, maakt glad en verzorgt.
Na eenmalig gebruik zorgen de sokken voor een effectieve verkleining en verzachting van de opperhuid, terwijl de hergroei van de opperhuid wordt voorkomen. Bovendien beschadigen of irriteren ze de gezonde huid niet. De ingrediënten hydrateren en de huid wordt zacht en aangenaam om aan te raken.

Sollicitatie

Afschilfering van de opperhuid van de voeten.

Gebruik

Was en droog je voeten. Open de sachets, giet de vloeistof in de sokken. Doe sokken aan je voeten. Bevestig de sokken rond de enkel (sticker). Trek voor meer comfort extra katoenen sokken aan. Verwijder na 60-90 minuten de met de vloeistof doordrenkte sokken en spoel de resterende vloeistof op de voeten af met water. Afhankelijk van de mate van voetbeschadiging begint het peelingproces na 4-7 dagen en duurt het nog eens 5 dagen. Na het aanbrengen wordt de goed verzorgde huid beschermd tegen scheuren, vervellen en overmatige keratose. De huid ziet er gezond en goed verzorgd uit. De behandeling kan niet eerder dan na 30 dagen worden herhaald.

67182
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902026461443

Parasoftin Exfoliërende...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies