Hean Super Strong Wenkbrauw Styling Gel 10 ml

€ 3,50
Inclusief belasting

De gel met een ultrasterke consistentie stylet en fixeert wenkbrauwmake-up perfect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Hean Super Strong Wenkbrauw Styling Gel 10 ml

De gel met een ultrasterke consistentie stylet en fixeert wenkbrauwmake-up perfect. Het is veegvast en behoudt een langdurige duurzaamheid zonder dat het hoeft te worden bijgewerkt. Het kamt de wimpers grondig en rangschikt ze perfect voor een lange tijd. Bevat d- panthenol en Japans kersenextract, die hydrateren, voeden en intensief verzorgen. Het plakt geen haren aan elkaar, brokkelt niet af en hardt niet uit. De transparante gelformule zal de make-up perfect aanvullen en het haar glad maken.

HOE TE GEBRUIKEN

Begin vanaf het buitenste uiteinde van de wenkbrauw en werk de borstel naar het binnenste uiteinde - tegen de haarlijn. Kam je wenkbrauwen in de tegenovergestelde richting en geef ze de juiste vorm.

SAMENSTELLING

Aqua , alcohol denat., vp/va copolymeer, propyleenglycol, polysorbaat 20, pvp, triethanolamine, acrylaten/c10-c30 alkylacrylaat crosspolymeer, fenoxyethanol, caprylylglycol, d-phantenol, glycerine, prunus serrulata bloem extract, dinatriumversaat dihydraat. De actuele samenstelling staat op de productverpakking

110526
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5907474404929

Hean Super Strong Wenkbrauw...

€ 3,50
group_work Toestemming voor cookies