More 4 Care Serum dat de wenkbrauwgroei versnelt 3 ml

€ 20,00
Inclusief belasting

Serum dat de wenkbrauwgroei versnelt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

More 4 Care Serum dat de wenkbrauwgroei versnelt 3 ml

Wenkbrauwgroeiserum is een effectief product waarvan de effectiviteit is bevestigd door klinische onderzoeken. Na slechts 3 weken regelmatig gebruik versterkt, verdikt en verbetert het de conditie van de wenkbrauwen zichtbaar.

De gepatenteerde formule bevat:

-Een complex van actieve stoffen, dat momenteel wordt beschouwd als het meest effectieve middel om de wenkbrauwen te versterken, en dat inwerkt tijdens alle fasen van de levensduur van het haar.

-Hyaluronzuur, dat de wenkbrauwen intensief hydrateert en het oppervlak glad maakt.

-Provitamine B5, dringt door in de haarvezels en verbetert hun structuur. Wenkbrauwen worden sterker, flexibeler en glanzender.

De eerste effecten zijn zichtbaar na 3 weken gebruik en zijn bevestigd door tests:

-93% merkte een verzachting van de wenkbrauwstructuur op.

-90% zag verbetering in de elasticiteit en glans van de wenkbrauwen.

-83% meldde dat hun wenkbrauwen gehydrateerd waren.

-73% merkte verdikking en verbetering van de conditie van hun wenkbrauwen op.

Dit wenkbrauwserum is een product dat zichtbare resultaten oplevert en zorgt voor de gezondheid en uitstraling van je wenkbrauwen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum in één beweging aan met de applicator op een schone en droge huid van de binnenkant naar de buitenkant van de wenkbrauwen of op plekken die verdikking vereisen. Laat het absorberen. Gebruik één keer per dag 's nachts. Om het volledige effect van de verdikking en dichtheid van de wenkbrauwen te zien, moet een volledige behandeling van 4 maanden worden uitgevoerd. Om het effect na de behandeling te behouden, moet het serum 3-4 keer per week worden gebruikt. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen van het preparaat. Breng het preparaat niet aan op een rode, geïrriteerde of beschadigde huid. Als de symptomen ondanks stopzetting van het product aanhouden, raadpleeg dan een arts. Vermijd contact met de ogen. Als het preparaat in de ogen komt, spoel de ogen dan overvloedig en grondig met warm water. Vanwege het ontbreken van voldoende onderzoek mag het preparaat niet worden gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding. Het product mag niet worden gebruikt tijdens chemotherapie en door mensen jonger dan 18 jaar. Bewaren bij kamertemperatuur, op een veilige plaats en buiten bereik van kinderen.

SAMENSTELLING

Aqua , Pentyleenglycol, Pentaerythrityltetraisostearaat, Bimatoprost, Panthenol , Hyaluronic Acid , Allantoïne, Triethanolamine, Methylparaben, Dinatriumfosfaat, Acrylaten/C10-30 Alkylacrylaat Crosspolymeer, Alcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112855
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116090283

More 4 Care Serum dat de...

€ 20,00
group_work Toestemming voor cookies